Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dintre atacanţii doriţi de Rapid, Basarab Panduru indică varianta cea mai bună: ”E interesant, are calitate” | EXCLUSIV

Dintre atacanţii doriţi de Rapid, Basarab Panduru indică varianta cea mai bună: ”E interesant, are calitate” | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid mai ţinteşte aducerea unui atacant înaintea finalului perioadei de mercato, întrucât giuleştenii se pot baza la momentul actual doar pe Marko Dugandzic, Jakob Vojtus fiind accidentat. Adi Mutu ar avea două nume pe listă, iar Basarab Panduru a indicat care dintre acestea este alegerea corectă.

Rapid a trecut printr-o veritabilă reconstrucţie în această vară, aducând la club opt noi jucători, în timp ce alţi nouă fotbalişti au fost lăsaţi să plece din Giuleşti.

Giuleştenii au început foarte bine sezonul şi se află în prezent pe primul loc al Superligii, însă niciunul dintre nou-veniţi nu s-a remarcat în mod special, ci mai degrabă jucătorii prezenţi deja la club.

Totuşi, afectat de accidentarea lui Jakob Vojtus, Adi Mutu mai are nevoie de un atacant, pentru a putea să îl mai odihnească pe Marko Dugandzic.

Giuleştenii ar avea în vizor doi fotbalişti, pe care ”Briliantul” i-a numit ”jucători interesanţi” în urma victoriei cu U Cluj.

Atacanţii în cauză sunt Daniel Paraschiv (23 de ani), de la Hermannstadt, şi Denis Drăguş (23 de ani), de la Standard Liege (23 de ani).

Realist, Rapid poate rezolva mai uşor unul dintre aceste transferuri, întrucât Drăguş poate fi greu de convins să revină în ţară.

Dintre atacanţii doriţi de Rapid, Basarab Panduru indică varianta cea mai bună

Iar Basarab Panduru este de părere că decât să îşi încerce norocul cu fostul jucător al lui Gică Hagi, mai bine îl aduc pe Paraschiv, tocmai plecat de la CFR la Hermannstadt, unde era neplătit, care i se pare un ”jucător de calitate”.

Nu văd de ce să pleci de la Standard. De ce să pleci din Belgia şi să vii în România? Anul trecut a dat ceva goluri, dar nu ştiu ce face.

Paraschiv pare un jucător interesant. Nu ştiu ce probleme are, pentru că oboseşte repede, nu ştiu dacă şi kilograme... pare ceva în neregulă la el. În schimb, nu e meci să nu aibă ocazii.

Nu ştiu, se poziţionează acolo, are ocazii. Este foarte tânăr, dar a trecut pe la CFR şi acolo te întrebi de ce nu a făcut absolut nimic acolo. Nici nu a ajuns acolo de loc de fapt.

Doar s-a antrenat. Nu l-a ţinut absolut deloc, dar mie mi se pare că are ceva calitate jucătorul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare