Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nae Constantin a vorbit despre Gabi Tamaş, după ce fotbalistul a ameninţat că pleacă de la Petrolul: ”Eu sper să se rezolve şi să rămână!”

Nae Constantin a vorbit despre Gabi Tamaş, după ce fotbalistul a ameninţat că pleacă de la Petrolul: ”Eu sper să se rezolve şi să rămână!”

Petrolul

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa formaţiei Chindia Târgovişte, miercuri, în deplasare, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

Lucian Dumitriu a reuşit o dublă în prima repriză stabilind scorul pauzei cu cele două goluri marcate în minutele 8 şi 22. Târgoviştenii au egalat în repriza secundă, în numai cinci minute. Mai întâi a redus din diferenţă Daniel Popa (min. 75), iar Atanase a egalat în minutul 80. În minutul 82, Irobiso a readus la conducere echipa ploieşteană.

Nae Constantin a vorbit despre problemele financiare de la Petrolul. Antrenorul prahovenilor speră ca Gabi Tamaş să rămână la Petrolul, după ce a ameninţat că pleacă de la club. 

”Eu sper să se rezolve şi să rămână!”

”Suntem învăţaţi, e bine că s-a terminat bine şi am reuşit să câştigăm. A venit eliminarea la 2-0, am picat un pic, dar mă bucur că am reuşit să înscriem şi să câştigăm. Am avut şansă, suntem o echipă norocoasă. Aş putea să-l înţeleg (n.r.- pe Tamaş), cred că e vorba despre problemele financiare. Eu sper să se rezolve şi să rămână.

La noi s-au onorat promisiunile, aşteptăm să primim săptămâna asta ce ni s-a promis. O să facem ce a făcut el, o să-l sun. Sunt aici, eu îmi fac treaba pe teren, rămâne ca şi restul să-şi facă treaba. Dacă am fi cu banii la zi, poate n-am mai câştiga (n.r.- râde).

A fost un meci cu goluri multe, până acum se spunea că omorâm fotbalul, sunt bucuros că am câştigat. Nu mi-e teamă că am putea pierde fotbalişti, ci vestiarul. Asta e cea mai mare problemă. Jucătorii nemulţumiţi ar destrăma vestiarul”, a declarat Nae Constantin.

Afla mai multe despre: petrolul-tamaş-nae constantin 

viewscnt
Articole similare