Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundaşul care a recunoscut discuţiile cu FCSB: ”Impresarul mi-a zis că a vorbit cu domnul Becali”

Fundaşul care a recunoscut discuţiile cu FCSB: ”Impresarul mi-a zis că a vorbit cu domnul Becali”

FCSB

Comentarii

Daniel Celea, fundaş care este legitimat la Chindia Târgovişte, a vorbit despre interesul care l-a manifestat FCSB pentru el.

FCSB este în căutarea unui fundaş central, iar Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist de la Chindia. Unul dintre fundaşii aflaţi pe lista lui Gigi Becali este Daniel Celea, fotbalistul care este sub comanda lui Adrian Mihalcea.

Planul lui Becali era să mai aducă la FCSB un atacant şi un fundaş central. Echipa bucureşteană s-a înţeles deja cu Compagno de la FC U Craiova, pentru aproximativ 1,5 milioane de euro. Iar la echipa lui Dică ar mai trebui să vină un fundaş central, după spusele patronului. 

FC Argeş a dispus duminică de formaţia Chindia Târgovişte, pe teren propriu, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7 a Superligii. La Piteşti, Chindia a deschis scorul prin Popadiuc (min 30), gazdele au egalat prin Garita, minutul 58, care a înscris cu o execuţie spectaculoasă, iar în minutul 76 FC Argeş a trecut în avantaj prin golul reuşit de Işfan. Chindia nu a reuşit încă nicio victorie în acest sezon al Superligii.

Celea a fost titular la Chindia în înfrângerea cu FC Argeş, iar fotbalistul a vorbit despre un posibil transfer la FCSB. El a spus că impresarul lui a avut niste discuţii cu Gigi Becali. 

”Impresarul mi-a zis că a vorbit cu domnul Becali”

”Cu noi prin toţi execuţiile vieţii, cu noi Yeboah primul gol în Liga 1 foarfecă. Acum, la fel. Nu ştiu, avem şi ghinion. Deja se îngroaşă gluma. Avem doar două puncte şi nu mai avem voie să pierdem meciuri.

Eu am avut niste discuţii cu impresarul meu, care mi-a spus că au avut nişte discuţii cu domnul Becali”, a spus Celea, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-chindia-celea 

viewscnt
Articole similare