Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Tamaş, anunţ neaşteptat. Vrea să plece de la Petrolul Ploieşti! A părăsit interviul: ”De-aia”

VIDEO | Gabi Tamaş, anunţ neaşteptat. Vrea să plece de la Petrolul Ploieşti! A părăsit interviul: ”De-aia”

Petrolul

Comentarii

Gabi Tamaş a rămas în centrul atenţiei şi după victoria obţinută de Petrolul în faţa Chindiei, scor 3-2.

Gabi Tamaş a ameninţat că vrea să plece de la Petrolul Ploieşti: ”De-aia”

La interviul de la finalul meciului, Gabi Tamaş a fost întrebat dacă se gândeşte la play-off, din moment ce Petrolul Ploieşti a obţinut 14 puncte după primele opt etape şi a urcat provizoriu pe podium.

Fundaşul central de 38 de ani a făcut un anunţ surprinzător. A precizat că se gândeşte la plecarea de la prahoveni.

”(n.r. ce s-a întâmplat la 2-0?) Au dat ei două goluri şi ne-au egalat, ce să se întâmple? După, la sfârşit, 3-2 pentru noi, mulţumim, punctele sunt la noi.

(n.r. te gândeşti la play-off?) Nu, mă gândesc la plecarea de la Petrolul.  (n.r. de ce?) De-aia. (n.r. când?)”, moment în care fundaşul pleacă hotărât de la flash-interviu.

Înainte de momentul în cauză, nimic nu avea să anunţe ce urma să se întâmple cu Tamaş la sfărşitul interviului.

"Când am venit, am zis că avem un lot bun, eu am ambiţiile mele. Dacă vom juca la fel ca azi, cu aceeaşi dorinţă, vom acumula puncte şi tragem linia la final.

Ce s-a întâmplat la 2-0? Au dat ei două goluri şi au egalat. Dar la final, 3-2, v-am pupat, mulţumim, punctele sunt la noi.

Când un om al tau e eliminat şi mai sunt 15 minute de joc, cu toate că nu am mai atacat, ne-am retras puţin. Am zis că va fi greu, ştiam că joacă pe contraaatac, am zis că poate o scoatem la capăt şi uite că am scos-o", a spus Tamaş.

Una dintre cauzele principale pentru care Tamaş s-ar gândi la plecarea de la Petrolul Ploieşti ar putea fi problemele financiare de la club.

Gabi Tamaş a venit la Petrolul în această vară, după ce s-a despărţit de FC Voluntari, echipă cu care a fost prezent în play-off-ul campionatului în sezonul trecut şi finalist în Cupa României.

Tamaş va împlini pe 9 noiembie 39 de ani.

Afla mai multe despre: tamaspetrolul 

viewscnt
Articole similare