Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care ”nu îl lasă” echipele din Liga 1 să agaţe ghetele în cui: ”Nu ai cum să te retragi, te caută încontinuu” | EXCLUSIV

Fotbalistul pe care ”nu îl lasă” echipele din Liga 1 să agaţe ghetele în cui: ”Nu ai cum să te retragi, te caută încontinuu” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Deşi a ajuns la vârsta de 38 de ani, urmând să împlinească 39 în noiembrie, Gabi Tamaş încă este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din campionatul nostru, zvonindu-se că este dorit de Universitatea Craiova, după doar două luni petrecute la Petrolul.

Actuala generaţie de fotbalişti români este una dintre cele mai modeste din istoria ţării, fapt demonstrat de rezultatele modeste reuşite de echipa naţională şi echipele de club.

Din această cauză, jucători valoroşi, dar trecuţi de cea mai bună perioadă a carierei încă se pot remarca în campionatul nostru şi există nenumărate exemple.

Cristi Săpunaru (38 de ani), Ciprian Deac (36 de ani), Ovidiu Hoban (39 de ani) sau Igor Armaş (35 de ani) sunt doar câteva exemple, dar Gabi Tamaş este cel mai ”discutat” dintre toţi veteranii.

Graţie personalităţii sale, fundaşul Petrolului este foarte apreciat de publicul românesc, dar nu doar de acesta, ci şi de echipele din Liga 1.

Tamaş ar fi fost dorit de Universitatea Craiova înaintea duelului cu Hapoel, informaţie negată nu foarte convingător de Sorin Cârţu, dar oltenii ar fi decis să renunţe la transfer întrucât oricum nu îl puteau înregistra pentru retur.

Fotbalistul pe care ”nu îl lasă” echipele din Liga 1 să se retragă

Invitat în studioul Orange Sport, Iulian Miu a glumit că Gabi Tamaş nu va reuşi să se retragă întrucât nu va fi lăsat de echipele din Liga 1, care îl tot ofertează.

Trebuie să se lucreze mai mult cu aceşti copii când au împlinit 18 ani, când au împlinit 20 de ani, să poţi să îi bagi în teren.

Vorbiţi cu antrenorii de prima ligă să vedeţi ce probleme au. De poziţionare, nu ştiu cum să atace, nu ştiu cum să ţină linia, nu ştiu cum să se retragă când e nevoie, nu ştiu să stea la cornere.

Au probleme foarte mari şi atunci încercăm să aducem străini... putem să căutăm în afară, dar să vedem ce e şi la noi, aceşti copii să crească într-un mediu mai bun.

O să se roage lumea de el... nu o să îl lase echipele, o să îl caute şi o să îl mai caute. Nu ai cum să te retragi că nu te lasă echipele, te caută încontinuu.

Dacă vine şi îţi dă o echipă 10.000, te retragi?”, a declarat Iulian Miu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare