Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de ultimă oră din Liga 1 pentru Gabi Tamaş, de la una dintre echipele mari. Petrolul a fost de acord cu transferul

Ofertă de ultimă oră din Liga 1 pentru Gabi Tamaş, de la una dintre echipele mari. Petrolul a fost de acord cu transferul

Superliga

Comentarii

Gabi Tamaş a primit o ofertă foarte interesantă de la o mare echipă din Liga 1, a dezvăluit Costel Lazăr, preşedintele Petrolului.

În vârstă de 38 de ani, Gabi Tamaş este în continuare un jucător atractiv pentru echipele importante din fotbalul românesc.

Fostul internaţional român a semnat cu Petrolul Ploieşti în această vară, dar zilele trecute a primit o ofertă foarte interesantă din Liga 1.

Ofertă importantă primită de Gabi Tamaş

Afla pe final de carieră, Gabi Tamaş ar fi putut reveni în cupele europene. Fundaşul în vârstă de 38 de ani a primit o ofertă de la Universitatea Craiova, unde a fost dorit de Mirel Rădoi.

Cei doi au lucrat şi la FCSB, unde au avut un conflict în urma căruia fundaşul a plecat, dar între timp s-au împăcat şi au o relaţie foarte bună.

Costel Lazăr, preşedintele Petrolului, susţine că oferta pentru Gabi Tamaş a venit imediat după meciul Universităţii Craiova cu Beer-Sheva, scor 1-1, în prima manşă a Conference League.

Însă transferul a picat, deoarece Universitatea Craiova nu putea să-l legitimeze pentru returul cu Beer-Sheva, deoarece UEFA nu permite adăugarea de noi jucători pe listă între tur şi retur.

”Cererea s-a produs imediat după meciul tur cu Beer Sheva. Am fost sunat şi de Gabi Tamaş, am fost sunat şi de Mihai Rotaru. Gabi Tamaş are o relaţie de prietenie cu domnul Rotaru.

Am fost de acord, dar, din păcate, nu s-a făcut, pentru că UEFA nu permite transferuri de jucători între tur şi retur”, a spus Costel Lazăr la Pro Arena.

Oferta făcută de Universitatea Craiova pentru Gabi Tamaş a venit după ce Paul Papp a fost eliminat la pauza meciului cu Beer-Sheva, după ce şi-a lovitu un adversar pe tunelul către vestiare.

Gestul i-a enervat la culme pe şefii Universităţii Craiova, dar şi pe Mirel Rădoi, mai ales că tabela arăta 0-0 şi oltenii făcuseră o primă repriză foarte bună.

Afla mai multe despre: tamas 

viewscnt
Articole similare