Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul dorit de FCSB are alte planuri: ”Visul meu: Serie A!”. Este o adevărată maşină de goluri pentru echipa sa actuală

Atacantul dorit de FCSB are alte planuri: ”Visul meu: Serie A!”. Este o adevărată maşină de goluri pentru echipa sa actuală

FC U Craiova

Comentarii

Andrea Compagno este unul dintre cei mai în formă atacanţi din campionatul României, ia cei de la FCSB, în căutarea unui om de gol, şi-au exprimat în mod public interesul pentru vârful Craiovei.

Totuşi, visul italianului rămâne altul. Doreşte să evolueze la cel mai înalt nivel din ţara natală.

Compagno vrea în Serie A

Compagno nu are niciun meci în Serie A, acesta trecând doar prin ligile inferioare din fotbalul italian.

”Visul meu rămâne Serie A. De aceea m-am apucat de fotbal. Foarte multe lucruri au venit în viaţa mea pe neaşteptate.

Dacă destinul va dori, se va întâmpla şi asta. Deocamdată, munca abia a început şi sunt obiective de atins”, a declarat Compagno, într-un interviu pentru calciomercato.com.

În momentul de faţă, Andrea Compagno este golgheterul Superligii, cu cinci goluri marcate în şase etape.

Totuşi, Florin Răducioiu, fotbalist cu aproape 100 de prezenţe în Serie A, nu îi dă foarte multe şanse actualului jucător de la Craiova să ajungă în prima ligă din Italia.

”Foarte dificil să ajungă în Serie A. Poate o Serie B. Dar în fotbal nu se ştie niciodată. Nici azi n-am crezut că Petrolul poate obţine o victorie”, a precizat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport. 

O adevărată maşină de goluri la FC U Craiova

În ultimul meci de campionat, Compagno nu a reuşit să se lipeasca la gol, deşi a avut multe ocazii, lovind inclusiv de două ori bara, după cum chiar el recunoaşte. Astfel, FC U Craiova a pierdut meciului cu Petrolul, scor 0-1.

”Aşa e fotbalul, se întâmplă. Trebuie să fim mai precişi în faţa porţii. Am dat doua bare, puţin de ghinion.

Tot meciul nu am alunecat deloc şi la acea ocazie am alunecat. Am lovit de două ori bara”, a afirmat atacantul celor de la FC U Craiova.

În vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno este cotat la 500.000 de euro şi a ajuns în Bănie în vara anului 2020 de la modesta Tre Fiori, din San Marino.

În 60 de meciuri jucate la Craiova, italianul a marcat 26 de goluri şi a livrat cinci pase decisive.

Afla mai multe despre: compagnocraiova 

viewscnt
Articole similare