Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Actorii primului gol din lovitură liberă din Superligă: ”Portarul nu avea cum să vadă mingea” / ”Noi dacă aveam 3, 4 la 1 nu mai zicea nimeni nimic”

Actorii primului gol din lovitură liberă din Superligă: ”Portarul nu avea cum să vadă mingea” / ”Noi dacă aveam 3, 4 la 1 nu mai zicea nimeni nimic”

Fotbal intern

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins-o pe FC U Craiova, scor 1-0, după un meci controlat în mare parte de olteni, iar la finalul său jucătorii celor două formaţii au reacţionat.

Petrolul s-a impus la limită în faţa formaţiei FC U Craiova într-un meci din etapa a şasea din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Jair, din lovitură liberă, în prelungirile primei reprize. A fost primul din acest sezon marcat direct din lovitură liberă.

Totuşi, oltenii s-au întrecut în ocazii, iar de câteva ori au lovit chiar şi bara, iar Vălceanu, portarul prahovenilor, a fost în mare formă.

”Portarul nu avea cum să vadă mingea”

La finalul meciului, brazilianul Jair a vorbit după ce a decis soarta meciului prin golul său din lovitură liberă.

”Craiova este o echipă bună cu mingea, Petrolul s-a apărat bine. Am dat un gol foarte frumos, acum ne gândim la următorul meci. 

Da, da, da! În fiecare zi mă antrenez la lovituri libere. Portarul nu avea cum să vadă mingea, a coborât repede, a fost un gol frumos”, a  declarat Jair, după meci.

”Noi dacă aveam 3, 4 la 1 nu mai zicea nimeni nimic”

De asemenea, şi Robert Popa, cel care a încasat primul gol din lovitură liberă din acest sezon, a analizat ce s-a întâmplat pe teren.

”Nu ştiu ce aş mai putea să zic. Fază fixă la 16 metri, a bătut perfect, am avut în zid cei mai înalţi oameni. Şi după ce că au 1.90, au mai şi sărit, deci peste doi metri în total. Nu ştiu... a dat, nu mai am nimic de zis. Am avut trei sau patru bare. A doua repriză, pe langă bară, am avut nişte ocazii. 

Eram mai fericit dacă luam cele trei puncte sau marcam pe final. Acest 1-0 este nemeritat după părerea mea.

Joacă cu zece oameni sub linia mingii şi e greu să îi desfaci. Norocul face parte din joc. Poate şi noi dacă nu aveam alea patru bare aveam 3, 4 la 1 nu mai zicea nimeni nimic”, a adăugat şi Robert Popa. 

Afla mai multe despre: petrolulcraiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare