Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Papp nu este la prima abatere. Mihai Stoica îşi aminteşte: ”L-am văzut. Îşi acoperea gura în momentul în care îi spunea anumite lucruri” | EXCLUSIV

Paul Papp nu este la prima abatere. Mihai Stoica îşi aminteşte: ”L-am văzut. Îşi acoperea gura în momentul în care îi spunea anumite lucruri” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Paul Papp a fost luat în colimator după remiza obţinută de Universitatea Craiova în partida cu Hapoel Beer-Sheva, din prima manşă a play-off-ului din Conference League. Mihai Stoica a povestit şi el un episod cu Papp protagonist care nu-i face cinste.

Paul Papp a făcut un gest necugetat pe tunelul de la vestiare, în pauza meciului dintre Universitatea Craiova şi Hapoel Beer-Sheva, scor 1-1. Şi-a agresat un adversar, arbitrul a văzut şi i-a acordat direct cartonaşul roşu.

Astfel, echipa din Bănie a fost nevoită să joace în repriza a doua în inferioritate numerică, iar calculele pentru returul din Israel au fost şi ele încurcate de fundaşul în vârstă de 32 de ani.

Pentru reacţia nechibzuită, Paul Papp a fost criticat dur de antrenorul Mirel Rădoi şi de alţi oameni din fotbalul românesc.

Paul Papp nu este la prima abatere. Mihai Stoica: ”L-am văzut cum vorbea cu Şumudică”

Dar a fost atacat şi de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, care şi-a amintit un episod de pe vremea în care Papp era jucătorul roş-albaştrilor.

Episodul respectiv a avut loc la un meci din sezonul 2015-2016, când FCSB a pierdut cu scorul de 0-2 în faţa viitoarei campioane Astra Giurgiu.

Oficialul vicecampioanei a relatat cum actualul jucător al Universităţii Craiova discuta cu Marius Şumudică, antrenor pe atunci la adversarii de la Astra, în vreme ce o parte dintre fotbaliştii FCSB-ului, în special Fernando Varela, erau distruşi ca urmare a eşecului suferit pe finalul acelui campionat.

”Ţin minte că am avut meci cu Astra, decisiv pentru titlu, am pierdut cu 0-2. Înainte de meci, l-am văzut pe Paul Papp cum vorbea cu Şumudică.

Nu doar că vorbea, dar îşi acoperea gura în momentul în care îi spunea anumite lucruri. Nu zic că îi dezvăluia secretele noastre, dar nu poţi să faci asta!

După meci, Varela era distrus. Abia am reuşit să-l scoatem din cameră, plângea, se încuiase acolo. Ne-am dus la recepţie să luăm o cheie să-l scoatem din cameră. 

I-am spus lui Papp. «Băi, Papp, noi mergem la război, nu te duci să te hlizeşti când mergem la război!» Dar voi nu v-aţi bătut în viaţa voastră pentru nimic, de unde să ştiţi?!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: paul pappmihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare