Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Papp îşi pierde locul la Craiova după duelul cu Hapoel! Concluziile lui Mirel Rădoi în urma remizei din Conference League: ”Sunt foarte supărat”

Paul Papp îşi pierde locul la Craiova după duelul cu Hapoel! Concluziile lui Mirel Rădoi în urma remizei din Conference League: ”Sunt foarte supărat”
Comentarii

Joi, Universitatea Craiova a primit vizita lui Hapoel Beer Sheva în turul play-off-ului Conference League. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, fiind marcată de eliminarea lui Paul Papp, care a primit cartonaşul roşu în pauza confruntării, înaintea debutului reprizei secunde.

Universitatea Craiova a debutat cu o remiză în play-off-ul Conference League, rezultat care îi acordă şanse bune să se califice în grupele competiţiei.

Prima repriză a fost dominată autoritar de olteni, chiar dacă tabela arăta 0-0 la pauză, însă jucătorii pregătiţi de Mirel Rădoi au fost nevoiţi să se retragă în partea secundă.

La pauza confruntării, Paul Papp a fost eliminat pentru un gest stupid, pentru care urmează să fie amendat serios a dezvăluit antrenorul Craiovei.

În ciuda eliminării sale, Universitatea nu a jucat prea mult în inferioritate numerică, Hapoel rămânând de asemenea în 10 oameni după eliminarea dinaintea golului oltenilor.

În urma partidei, Mirel Rădoi a recunoscut că este ”foarte supărat” şi a dezvăluit că se va încerca aducerea unui nou fundaş central, care, probabil, îi va lua locul lui Papp în primul 11 în viitor.

În plus, fostul selecţioner i-a lăudat pe ceilalţi jucători ai săi, chiar dacă şi-a criticat atacanţii pentru că încercau să joace ”ca Barcelona”.

Paul Papp îşi pierde locul la Craiova după duelul cu Hapoel

Mă aşteptam să fie un meci destul de disputat, dar nu mă aşteptam să fie cu astfel de evenimente, mai ales că au fost evenimente neaşteptate.

Cred că o primă repriză foarte bună, în care am avut foarte mult ghinion, cred că trebuia să deschidem scorul. După aceea a venit acea nebunie a lui Paul, practic a trebuit să cedăm teren adversarului.

Am încercat să delimităm anumite zone, unde să aibă o posesie, dar fără să fie periculoşi, ne-am văzut conduşi, mă bucură atitudinea lor după golul primit, au încercat să joace la fel şi fără foarte multe resurse fizice.

Sunt foarte supărat (n.r. pe Papp), pentru că, dacă ar fi fost în timpul partidei, o poziţionare greşită, un fault de ultim apărător, orice altceva... astea se pot remedia, le putem clarifica.

E cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani şi ajungem într-o situaţie în care şi noi am fost puşi, ca staff, mai erau trei minute până să ieşim pe teren şi am aflat că suntem în 10.

Imediat a trebuit să renunţăm la Elvir (n.r. Koljic) din păcate, pentru că ne-am gândit că unul dintre cei trei de sus trebuie să rămână pentru meciurile din campionat.

Va trebui să ne gândim şi cred că va trebui deja să aducem un fundaş central, măcar pe banca de rezerve dacă nu neapărat titular.

Problema asta poate continua şi în campionatul intern, ne făcusem un plan să odihnim unul dintre fundaşii centrali cu Chindia.

În momentul ăsta, planurile noastre se cam scutură, dar vom găsi soluţii, sper că nu vom fi nevoiţi din nou să schimbăm sistemul de joc cu Chindia din cauza acestor probleme.

Dar cu siguranţă vor fi schimbări de jucători, pentru că au făcut din nou risipă de energie şi cu siguranţă că va trebui să ne păstrăm această prospeţime, filozofie şi idee de joc.

(n.r. vor exista repercursiuni pentru Papp?) Absolut, oricine ar fi fost în situaţia lui va trebui să plătească o amendă, pe care o vom stabili cu clubul.

Nu vreau după astfel de episoade amenzile să fie de câteva sute de euro sau doar câteva mii, nu, asta trebuie să suferim cu toţii.

Sunt jucători de atac foarte tehnici, care vor să intre ca Barcelona în poartă. Doar că, cum le-am explicat eu, le-au explicat toţi antrenorii.

Când eşti în atac, trebuie să finalizezi acţiunea, să nu dai şansa advesarului să aibă tranziţia pozitivă”, a declarat Mirel Rădoi, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare