Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul lui Eduard Stăncioiu în urma transferului cu răsunet rezolvat de CFR! Ce spune despre noul titular al campioanei: ”Acolo îşi arată valoarea” | EXCLUSIV

Verdictul lui Eduard Stăncioiu în urma transferului cu răsunet rezolvat de CFR! Ce spune despre noul titular al campioanei: ”Acolo îşi arată valoarea” | EXCLUSIVgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Eduard Stăncioiu a vorbit despre transferul lui Simone Scuffet (26 de ani) la CFR Cluj. Portarul poreclit cândva ”noul Buffon” a ajuns la campioana României în această vară, liber de contract, după despărţirea de Apoel (Cipru).

După un an în care a rotit între Cristi Bălgrădean, Otto Hindrich şi Karlo Letica, Dan Petrescu încă nu pare să se fi decis asupra unui titular pentru noua stagiune.

Dintre cei trei, doar Bălgrădean mai e la club, dar Răzvan Sava şi Simone Scuffet îi fac competiţie acestuia, iar italianul pare să fi ajuns deja în pole-position.

De când a sosit la club, Scuffet a reuşit să joace în trei meciuri, două dintre care s-au încheiat fără ca acesta să primească vreun gol.

La începutul carierei sale, jucătorul de 26 de ani era considerat marea speranţă dintre buturi pentru naţionala Italiei şi fusese poreclit ”noul Buffon”.

Crescut de Udinese, acesta a reuşit să facă pasul la prima echipă încă de când era un adolescent şi a reuşit să însumeze 49 de apariţii pentru club înainte de a se renunţa la el.

Eduard Stăncioiu, invitat în studioul Orange Sport, a dezvăluit că este de părere că Scuffet ar putea fi răspunsul pentru problemele din poarta CFR-ului, atât timp cât primeşte timpul necesar pentru a se acomoda pe deplin la noua echipă.

Verdictul lui Eduard Stăncioiu în urma transferului cu răsunet rezolvat de CFR

Un portar bun, un portar de valoare, dă siguranţă, intervenţii bune, are şi o talie corespunzătoare.

Trebuie timp, constanţă pe acest post, cel mai important din punctul meu de vedere... momentele cheie, acolo un portar îşi arată valoarea cu adevărat.

În meciurile în care nu are nimic de apărat 90 de minute, dar, la un scor de egalitate sau un scor strâns, are o intervenţie şi păstrează tabela intactă... acolo sunt momentele decisive, meciurile de calificări, retururi, astfel de meciuri.

Vedem acum, îmi doresc foarte mult, repet, ca toate trei echipele să se califice şi aici e nevoie de absolut toţi jucătorii la potenţial maxim”, a declarat Eduard Stăncioiu, la Orange Sport.

În CV-ul lui Scuffet se mai regăsesc Como (Italia), Kasimpasa (Turcia), Spezia (Italia) şi Apoel Nicosia (Cipru).

Afla mai multe despre: simone scuffet 

viewscnt
Articole similare