Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, transfer de răsunet! Nelu Varga a dat ok-ul, Petrescu e în culmea fericirii. ULTIMA ORĂ

CFR, transfer de răsunet! Nelu Varga a dat ok-ul, Petrescu e în culmea fericirii. ULTIMA ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj caută un portar şi e gata să facă un transfer de răsunet. Campioana României este interesată de aducerea lui Simone Scuffet (26 de ani), un portar italian care în trecut avea eticheta de viitor star al fotbalului din Italia. Dan Petrescu poate primi, astfel, un jucător de calitate care ar completa "puzzle-ul" din Gruia.

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a anunţat la Orange Sport că la CFR Cluj se caută un portar, după ce Nelu Varga şi-a dat acordul ca transferul să fie făcut în ciuda eliminării din preliminariile Ligii Campionilor. Se pare că portarul cu care CFR Cluj negociază este Simone Scuffet.

CFR, transfer de răsunet! Nelu Varga a dat ok-ul, Petrescu e în culmea fericirii. ULTIMA ORĂ

Eliminarea ruşinoasă suferită de CFR Cluj în preliminariile UCL, contra armenilor de la Pyunik, nu opreşte campania de transferuri din Gruia. După anunţul lui Balaj că se caută portar, a apărut informaţia că la CFR Cluj se pregăteşte un transfer de răsunet. Site-ul kerkida.net scrie că Simone Scuffet, un goalkeeper cu 40 de meciuri în Serie A, este dorit de CFR Cluj.

"Discuţiile au avut loc. În orice caz, următoarele zile vor aduce deznodământul pentru viitorul italianului", notează sursa citată.

În vârstă de 26 de ani, acesta este un produs al clubului Udinese şi a apărat poarta friulanilor în 40 de meciuri în Serie A în perioada petrecută la echipă.

El a mai fost împrumutat la Como, Kasimpaşa şi Spezia, iar în vara trecută a fost cedat definitiv la echipa APOEL Nicosia pentru 300.000 de euro. Scuffet a jucat în 19 partide în sezonul precedent, dar ciprioţii au decis să nu-i prelungească înţelegerea.

Mihai Popa şi Florin Niţă, prea scumpi, Silviu Lung a acceptat altă ofertă

CFR Cluj este în căutare de portar, după ce a rămas doar cu Bălgrădean şi Răzvan Sava, iar Cristi Balaj a anunţat la Orange Sport că au avut loc negocieri cu Mihai Popa, Florin Niţă şi Silviu Lung. Primii doi au fost consideraţi prea scumpi, în timp ce Silviu Lung a dat curs ofertei de la Al Raed, echipa lui Marius Şumudică.


 

Afla mai multe despre: cfr clujtransfersimone scuffetnegocieritransfer cfr clujportar 

viewscnt
Articole similare