Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii grave la adresa Rapidului! Giuleştenii i-ar datora o sumă importantă unui impresar pentru transferul lui Rareş Ilie: ”Poate pare cam mare”

Acuzaţii grave la adresa Rapidului! Giuleştenii i-ar datora o sumă importantă unui impresar pentru transferul lui Rareş Ilie: ”Poate pare cam mare”

Rapid

Comentarii

Rareş Ilie (19 ani) a fost vândut de Rapid în această vară, la OGC Nice. Giuleştenii ar încasa pentru mutare, cu tot cu bonusuri, cinci milioane de euro, bani din care trebuie să mai împartă diverse procente. Iar Florin Manea susţine că şi lui i se datorează o sumă importantă.

Florin Manea a început un război cu Rapid, club emblematic din cariera tatălui său, după ce s-a simţit lezat de ultimele mutării ale conducerii giuleştene.

După ce a lansat un atac la adresa lui Antonio Sefer şi conducerii giuleştene, impresarul a mai afirmat că Rapid îi datorează 30% din transferul lui Rareş Ilie.

Plecat la Nice în această vară, suma de transfer plătită pentru Rareş Ilie se poate ridica la cinci milioane de euro, cu tot cu bonsuri.

Totuşi, nu aceşti bani revin giuleştenilor. ACS Juniorul, club care a contribuit la dezvoltarea lui Rareş Ilie, şi-a păstrat un procent dintr-un viitor transfer şi a primit deja un milion de euro de la Rapid.

Iar Florin Manea susţine că şi lui i se datorează bani pentru această mutare, şi nu puţini, ci 30% din transfer, adică 1,5 milioane de euro.

Impresarul susţine că a cerut doar un procent de 15%, cât ar fi încasat în mod normal, şi că Victor Angelescu i-ar fi oferit 30% şi a dezvăluit că deja a dat clubul în judecată.

Acuzaţii grave la adresa Rapidului

Procentul de 30% poate pare cam mare. Poate la un moment dat o să explic de ce s-a ajuns la această sumă.

Nu pot să spun acum, deoarece cazul va fi în instanţă şi nu vreau să dezvălui. Pot să menţionez doar că eu am cerut 15% şi mi s-a oferit 30%. 

Vă spun şi cine. Angelescu mi-a dat 30%, Sunt un om care spune mereu adevărul.   Pentru munca mea că aduc jucători vreau 15%. «Nu, că îţi dăm 30%».

Bine, dacă aşa vreţi voi, iau 30! Contractul e de colaborare, nu dau detalii din el. Aveam 2.500 de euro pe lună.

Eu nu cred că ei ştiu de acest contract, nici nu cred că îl mai au. O să îl vadă în tribunal”, a declarat Florin Manea, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: florin manea 

viewscnt
Articole similare