adplus-dvertising
You are here:

OFICIAL | Cel mai bun dribler din Liga 1 şi-a găsit o nouă echipă! Destinaţie surprinzătoare: cu cine a semnat

OFICIAL | Cel mai bun dribler din Liga 1 şi-a găsit o nouă echipă! Destinaţie surprinzătoare: cu cine a semnatgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Michael Omoh, cel mai bun dribler din Liga 1 în 2021, conform Football Observatory, şi-a găsit o nouă echipă după plecarea de la Farul Constanţa. Jucătorul nigerian a petrecut numai jumătate de sezon alături de formaţia pregătită de Gică Hagi.

Michale Omoh a ajuns prima dată în România în ianuarie 2020, când a fost transferat de Poli Iaşi, de la Oreboro, din Suedia.

Jucătorul cu dublă cetăţenie, nigeriană-suedeză, petrecuse întreaga sa carieră de până atunci în Superettan şi Allsvenskan, primele două divizii ale Suediei.

Omoh a rezistat doar jumătate de sezon la Iaşi, înainte de a petrece un sezon, alături de două echipe diferite, în Israel.

Revenit la noi în ţară în vara trecută, acesta a semnat cu Academica Clinceni, echipă pe care a părăsit-o, de asemenea, după doar jumătate de sezon, din pricina problemelor financiare.

Gică Hagi l-a adus la club pe cel mai bun dribler din Liga 1, conform statisticilor celor de Football Observatory, care îl clasau pe acesta pe locul 12 în clasamentul overall al campionatelor europene.

Fotbalistul a fost dorit şi de Rapid, dar a preferat să semneze cu Farul datorită poziţiei mai bune din clasament şi posibilităţii de a lucra alături de ”Rege”.

Cel mai bun dribler din Liga 1 şi-a găsit o nouă echipă

Şi antrenorul Farului vorbea frumos despre noul său jucător, fiind atunci de părere că acesta se poate potrivi cu stilul de joc al echipei.

A venit la o echipă care joacă ofensiv, îi trebuia o echipă ca noi şi noi aveam nevoie de un jucător ca el. Şi cred că e o căsătorie foarte bună”, spunea Gică Hagi.

Din păcate pentru Farul şi Omoh, lucrurile nu au decurs aşa cum şi-ar fi dorit cele două părţi în momentul semnării contractului.

În ciuda unui gol frumos la debut, nigerianul nu a reuşit să ”mute munţii” la Ovidiu, motiv pentru care a fost lăsat să plece la finalul stagiunii.

Liber de contract până acum, jucătorul de 30 de ani a ales o destinaţie surprinzătoare: Kuwait.

Michael Omoh a semnat oficial cu Kazma SC, vicecampioană în ultima stagiune. Mutarea a fost anuţată oficial de către club.

viewscnt
Articole similare