adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Bucureşti a câştigat Supercupa României pentru a cincea oară, după confruntarea cu Steaua Bucureşti

Dinamo Bucureşti a câştigat Supercupa României pentru a cincea oară, după confruntarea cu Steaua Bucureşti

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a câştigat a cincea Supercupă a României din palmares, după confruntarea de joi cu Steaua Bucureşti. Dinamo reuşeşte astfel în 2022 tripla: titlul, Cupa şi Supercupa României.

Dinamo s-a impus cu scorul de 32-24 (16-12).

Steaua a ţinut piept campioanei în primele 25 de minute, şi pe fondul unui joc ezitant pe alocuri al dinamoviştilor, după care echilibrul ”s-a rupt”. Repriza secundă a fost pigmentată cu scandări vulgare din partea galeriei steliste la adresa adversarilor, care au răspuns pe teren şi au câştigat trofeul de o manieră categorică.

Deţinătoare a 18 titluri naţionale, din care ultimele şase consecutive, dar şi a şapte trofee Cupa României, Dinamo Bucureşti a mai câştigat Supercupa în 2016, 2018, 2019 şi 2020. 

Jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual continuă pregătirile la nivel înalt pentru sezonul 2022-2023, în care vor evolua şi în Liga Campionilor. Dinamo va juca în grupa A, cu PSG Handball,  Magdeburg, GOG, FC Porto, Telekom Veszprem, Orlen Wisla Plock şi HC Zagreb.

Debutul în grupa A pentru Dinamo Bucureşti va fi în 15 septembrie, pe teren propriu, cu SC Magdeburg.

viewscnt
Articole similare