Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac dezlănţuit la adresa unui jucător de la Rapid! Fostul său impresar îl numeşte ”labil psihic”: ”Poate e mai bine că ne-am despărţit”

Atac dezlănţuit la adresa unui jucător de la Rapid! Fostul său impresar îl numeşte ”labil psihic”: ”Poate e mai bine că ne-am despărţit”

Rapid

Comentarii

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, Antonio Borduşanu şi mulţi alţi jucători din fotbalul românesc, a lansat un atac dezlănţuit la adresa unuia dintre foştii săi clienţi, care joacă în prezent în Liga 1, la Rapid, pe care l-a numit ”labil psihic”.

Sosit la Rapid în februarie 2019, Antonio Sefer a fost adus în Giuleşti de fostul său impresar, Florin Manea, fiul mareului Nicolae Manea.

În ultimii trei ani, jucătorul de 22 de ani a reuşit să se impună în primul 11 al Rapidului, iar prestaţiile reuşite în Liga 2 l-au propulsat către o convocare pentru Jocurile Olimpice.

Între timp, ajuns în Liga 1, Sefer nu a putut să replice aceleaşi prestaţii şi în primul eşalon, nereuşind să marcheze în campionat până în play-out în ultima stagiune.

După venirea lui Dan Şucu la club, Rapid a investit sume importante în transferuri, iar Sefer şi-a pierdut locul în primul 11 al echipei pregătite de Adi Mutu.

Iar acum, impresarul care l-a reprezentat până în această vară a lansat un atac dezlănţuit la adresa sa şi a clubului, spunând că, în ciuda ofertei pe care ar fi primit-o pentru acesta, a decis să încheie colaborarea cu el.

Florin Manea l-a numit pe Sefer ”labil psihic” şi a criticat conducerea Rapidului pentru cum a procedat în cazul prelungirii înţelegerii acestuia.

Atac dezlănţuit la adresa unui jucător de la Rapid

Atât l-au presat pe Sefer, încât am renunţat să mai semnăm. I-am zis că nu mai vreau să semnăm, că îi fac rău. Vara asta s-a întâmplat, aveam şi ofertă pentru el. 

Nu m-au sunat o dată pentru prelungirea contractului său, deşi ştiau că eu l-am adus, nu mi-au mulţumit că eu l-am adus.

Sunt martori, l-am adus cu 5.000 de euro şi la toată lumea clubul din Olanda (n.r. Groningen) le cerea 150.000 de euro. Nu trăiesc dintr-un jucător. Am un copil acum, de 14 ani, de la Deva, fantastic!

Nu ştiu cum o să mai găsească să vândă pe cineva ca pe Rareş Ilie. Din păcate, Toni e puţin labil psihic...

El avea presiune artificială din toate părţile pentru că a fost adus de mine, poate e mai bine pentru cariera lui că ne-am despărţit”, a spus Florin Manea, potrivit GSP.

Afla mai multe despre: antonio sefer 

viewscnt
Articole similare