Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ciuda înfrângerii cu Petrolul, MM Stoica l-a remarcat pe unul dintre fotbaliştii Rapidului: ”Cel mai bun jucător al lor” | EXCLUSIV

În ciuda înfrângerii cu Petrolul, MM Stoica l-a remarcat pe unul dintre fotbaliştii Rapidului: ”Cel mai bun jucător al lor” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Sâmbătă seara, Rapid a pierdut primul ”Primus Derby” disputat în Liga 1 în ultimii şapte ani, scor 0-1, pe stadionul Ilie Oană. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gicu Grozav, graţie unei gafe a lui Horaţiu Moldovan, care a scăpat mingea în poartă.

Rapid a venit pe Ilie Oană cu speranţa şi dorinţa că îşi va continua seria bună din campionat, dar rivalii de la Petrolul le-au spulberat giuleştenilor visele.

Deşi sunt mult mai slab cotaţi, ”lupii galbeni”, împinşi din spate de o galerie incredibilă, au reuşit să o învingă pe Rapid, scor 1-0, graţie golului marcat de Gicu Grozav, cu ”assist-ul” lui Horaţiu Moldovan.

Adi Mutu i-a acuzat pe rivali în urma meciului că nu au jucat fotbal, afirmaţie care l-a scos din sărite pe Gabi Tamaş, acesta oferind un răspuns senzaţional criticilor Petrolului.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost de acord că prestaţia Rapidului nu a fost cea mai bună, dar l-a remarcat pe unul dintre fotbaliştii giuleşteni.

Managerul general de la FCSB s-a întrebat de ce a fost lăsat pe bancă Alex Ioniţă, pe care îl consideră ”cel mai bun jucător” din acest debut de sezon al Rapidului.

În ciuda înfrângerii cu Petrolul, MM Stoica l-a remarcat pe unul dintre fotbaliştii Rapidului

Niciodată nu vreau să scot în evidenţă ceva negativ, adică meciul acesta a fost subţire, dar atmosfera i-a dat altă dimensiune.

Cred că are dreptate Săpunaru, nu au avut agresivitate, am văzut agresivitate... luaţi-l pe Ivanovski şi vedeţi de ce a câştigat Petrolul.

E puţin... nu poţi să ştii ce probleme sunt, ştiu doar că a jucat Sefer, care e sub vârstă, Papeau... Ioniţă poate juca orice în spatele vârfului.

Dar Papeau a jucat pe poziţia pe care au fost aduşi Vali Costache şi Alex Măţan, deci cred că şi-au triplat chiar anumite posturi.

Ioniţă mi s-a părut în acest început de sezon cel mai bun jucător al Rapidului, mi se pare mai bun decât era la Astra când a fost vândut la CFR.

Mi se pare în cea mai bună formă fizică a carierei”, a declarat MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare