Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, deranjat de înfrângerea cu Petrolul: ”O echipă care se apară în 10 în faţa careului. Nu au jucat fotbal”. Ce a spus de gafa lui Horaţiu Moldovan

Adi Mutu, deranjat de înfrângerea cu Petrolul: ”O echipă care se apară în 10 în faţa careului. Nu au jucat fotbal”. Ce a spus de gafa lui Horaţiu Moldovan

Rapid

Comentarii

Sâmbătă seara, Rapid a pierdut primul ”Primus Derby” disputat în Liga 1 în ultimii şapte ani, scor 0-1, pe stadionul Ilie Oană. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gicu Grozav, graţie unei gafe a lui Horaţiu Moldovan, care a scăpat mingea în poartă.

Sâmbătă seara, Petrolul şi Rapid s-au întâlnit în primul ”Primus Derby” disputat în Liga 1 în ultimii şapte ani, iar ”lupii galbeni” au ieşit, oarecum surprinzător, învingători.

1-0 a fost scorul final, graţie golului marcat de Gicu Grozav, în urma gafei lui Horaţiu Moldovan, care nu a putut para un şut modest al internaţionalului român.

În urma fluierului final, Adi Mutu s-a prezentat deranjat la flash-interviu, din pricina faptului că Rapid a fost înfrântă de ”o echipă de genul acesta”, care ”se apără în 10 în faţa careului”.

”Briliantul” a încercat să îi ofere încredere lui Moldovan după gafa sa şi a punctat că giuleştenii trebuie să se aştepte ca anumite echipe să se închidă împotriva lor.

Adi Mutu, deranjat de înfrângerea cu Petrolul

Am văzut toţi ce s-a întâmplat, nu are rost să mai spun eu, dar se întâmplă şi la case mai mari, Moldo rămâne cel mai bun din ţară, a fost o greşeală care i se poate întâmpla oricărui portar

Cred că aţi văzut toţi cum a decurs repriza a doua, cred că am fost agresivi, am dominat tot meciul, am avut ocazii, a lipsit foarte puţin... o echipă care se apară în 10 în faţa careului.

La echipe de genul acesta, scopul scuză mijloacele. Atmosferă de derby, atmosferă frumoasă, mulţumim suporterilor că au fost alături de noi.

E o înfrângere, trebuie sa ne gândim că pe viitor vor juca multe echipe aşa cu noi. Sunt doi jucători diferiţi (n.r. Ioniţă şi Ciobanu), strageia era ca în repriza a doua, când spaţiile se măresc, atunci Alex poate face diferenţa.

Luând acel gol, s-a întâmplat invers, s-au retras, nu au mai jucat fotbal şi atunci a mers mai greu. Rămânem cu o prestaţie solidă, dar fără puncte, nu îmi convine, da nu am ce să fac.

Papeau este un jucător important, la fel ca ceilalţi, important e cât joacă, să o facă bine. Trebuie să învăţăm din această înfrângere”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare