Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul emoţionant transmis de Simona Help în urma calificării în ultimul act de la Toronto: ”E prima noastră finală, sunt onorată”

Mesajul emoţionant transmis de Simona Help în urma calificării în ultimul act de la Toronto: ”E prima noastră finală, sunt onorată”

Simona Halep

Comentarii

Sâmbătă, Simona Help a reuşit să îşi asigure locul în finala turneului de la Toronto, după ce a învins-o pe Jessica Pegula.

Simona Halep, locul 15 mondial şi favorită 15, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de categorie WTA 1000 de la Toronto.

Halep a învins-o în semifinale pe americanca Jessica Pegula, locul 7 WTA şi cap de serie 7, scor 2-6, 6-3, 6-4, în două ore şi 14 minute.

În urma partidei, Simona Halep a oferit o primă reacţie pe teren, pe care a folosit-o ca un prilej pentru a le mulţumi fanilor şi, mai ales, noului său antrenor.

Mesajul emoţionant transmis de Simona Help în urma calificării în ultimul act de la Toronto

În primul rând, le mulţumesc că m-au încurajat nebuneşte azi. Am muncit pentru fiecare minge, nu am renunţat în niciun punct, ea e în Top 10 WTA, a fost foate greu, am jucat bine şi sunt mulţumită de ce am jucat azi.

A fost o provocare pentru mine. Am schimbat tactica după primul set, lovea puternic şi eu nu simţeam ritmul. Am reuşit să o împing în spatele terenului.

E prima noastră finală (n.r. alături de Patrick Mouratoglou), sperăm că vom avea cât mai multe. Îi mulţumesc că mă ajută să câştig fiecare meci. Sunt onorată”, a spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare