Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintre jucătorii UTA-ei, luaţi la rost de Ilie Poenaru în urma victoriei cu U Cluj: ”Noi nu antrenăm asta”

Doi dintre jucătorii UTA-ei, luaţi la rost de Ilie Poenaru în urma victoriei cu U Cluj: ”Noi nu antrenăm asta”

UTA

Comentarii

UTA Arad a reuşit să o învingă pe U Cluj în a cincea etapă a Ligii 1, scor 2-1. În urma partidei, Ilie Poenaru a vorbit despre prestaţia echipei sale şi i-a luat la rost pe doi dintre fotbaliştii săi.

Instalat pe banca UTA-ei Arad la începutul acestui sezon, Ilie Poenaru a primit obiectivul de a duce echipa în play-off pentru prima oară, în al treilea sezon după revenirea în Liga 1.

Pentru a îşi îndeplini misiunea, fostul antrenor de la Clinceni şi Gaz Metan a primit un buget important pentru transferuri, reuşind să aducă mai mulţi jucători cu nume la Arad.

Virgiliu Postolachi, Claudiu Keşeru şi Andrei Chindriş se numără printre jucătorii sosiţi la UTA în această vară, dar echipa încă nu este chiar în grafic.

După cinci etape, ”textiliştii” au reuşit să însumeze două victorii, o remiză şi două înfrângeri, un bilanţ respectabil, dar în niciun caz formă de play-off.

După meciul cu U Cluj, câştigat de arădeni, pe teren propriu, cu 2-1, Ilie Poenaru i-a luat la rost pe doi dintre jucătorii săi, specific pe Andrei Chindriş şi Alexandru Benga.

Cei doi fundaşi centrali au fost criticaţi de antrenorul lor pentru că nu ar fi jucat aşa cum se lucrează la antrenamente, ci mai degrabă cu mingi lungi.

Doi dintre jucătorii UTA-ei, luaţi la rost de Ilie Poenaru în urma victoriei cu U Cluj

Poenaru le-a reproşat că nu au încercat să păstreze posesia, aşa cum consideră că i-a instructat, mulţumind publicului pentru susţinerea neîncetată în ciuda unei prestaţii nevoncingătoare.

O victorie muncită, o victorie grea, am întâlnit un adversar bun, care şi-a vândut greu pielea, cu calitate. După golul marcat, am făcut pasul în spate şi trebuia să rămânem sus, să punem presiune.

Am fost puţin agitaţi, nu am fost cumpătaţi să ţinem de minge după 1-0, să pasăm, fundaşii mei centrali au dat numai minge lungă, noi nu antrenăm asta, doar în situaţii de criză.

Este un public care ne împinge de la spate, le mulţumim că sunt alături de noi”, a declarat Ilie Poenaru.

În următoarea etapă, UTA Arad va face deplasarea la Bucureşti, pentru a o înfrunta pe Rapid, în timp ce U Cluj va primi vizita lui Sepsi.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare