Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El este atacantul dorit de FCSB :) Nicolae Dică, pus pe glume: ”Îl vreau pe Lewandowski!”

El este atacantul dorit de FCSB :) Nicolae Dică, pus pe glume: ”Îl vreau pe Lewandowski!”

FCSB

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Chindia Târgovişte, Nicolae Dică a fost întrebat despre identitatea atacantului dorit de FCSB. Noul antrenor al vicecampioanei nu a dorit să o dezvăluie însă, glumind că şi l-ar dori pe Robert Lewandowski la Bucureşti

După ce a fost la un pas de a disputa ultimul meci al precedentului sezon cu titlul pe masă, FCSB pare să aibă şanse mai realiste să câştige campionatul în actuala stagiune.

Deşi pretendentele la play-off s-au întărit, principala conrtacandidată la titlu, CFR Cluj, nu mai prezintă aceeaşi ameninţare ca în ultimele cinci sezoane.

Iniţial, Gigi Becali spunea că nu va mai investi bani la club, astfel că FCSB a început sezonul cu un lot mai modest ca în sezonul trecut.

Numai Joyskim Dawa, Joonas Tamm şi Rachid Bouhenna sosieră la Bucureşti până la acel moment, în timp ce fotbalişti precum Pantea sau Lixandru fuseseră primiţi la prima echipă pentru a completa lotul.

Dar, odată cu plecările lui Florin Tănase şi Toni Petrea şi calficarea în play-off-ul Conference League, patronul FCSB-ului a fost convins să reia investiţiile.

Astfel au sosit David Miculescu, Bogdan Rusu, Eduard Radaslavesc, Radu Boboc, Marco Dulca şi Vadim Raţă, iar roş-albaştrii mai pregătesc şi venirea unui nou atacant.

El este atacantul dorit de FCSB

Variantele Pavol Safranko şi Andrea Compagno au picat, conform spuselor lui Gigi Becali şi MM Stoica, dar FCSB este aproape de a rezolva un alt transfer.

Întrebat despre identitatea fotbalistului cu care ar fi aproape să se înţeleagă, Nicolae Dică a refuzat să divulge vreun nume, glumind că Robert Lewandowski este atacantul dorit de vicecampioană.

Îmi doresc cât mai repede să vină atacantul ca să-l trecem e listă. Îl vreau pe Lewandowski (n.r. râde) să vină.  Am spus că-mi doresc un atacant, sper că vom reuşi să-l transferăm”, a spus Nicolae Dică.

De abia transferat la FC Barcelona, Robert Lewandowski va avea şansa de a debuta la noua sa echipă sâmbătă, împotriva celor de la Rayo Vallecano.

Partida va debuta la ora 22:00 şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 2. În acelaşi meci ar putea debuta şi Raphinha, Andreas Christensen şi Franck Kessie, dar nu şi Jules Kounde, care nu a putut fi înregistrat încă.

Afla mai multe despre: dică 

viewscnt
Articole similare