Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întâlnire între Nicolae Dică şi Adrian Mititelu! Cei doi au vorbit despre transferul lui Andrea Compagno: ”Sper să nu se supere că spun”

Întâlnire între Nicolae Dică şi Adrian Mititelu! Cei doi au vorbit despre transferul lui Andrea Compagno: ”Sper să nu se supere că spun”

FC U Craiova

Comentarii

În căutarea unui nou atacant, FCSB s-a orientat către Andrea Compagno (26 de ani), golgheterul lui FC U Craiova şi unul dintre jucătorii care au impresionat cel mai mult în Liga 1 în 2022. Gigi Becali i-ar fi oferit lui Adrian Mititelu 500.000 de euro pentru italian.

Deşi a rezolvat deja nouă transferuri, FCSB mai pregăteşte o ultimă lovitură pentru cupele europene şi ţinteşte aducerea unui nou atacant, pentru a avea mai multe opţiuni în ofensivă.

La momentul actual, realist, Ianis Stoica şi Bogdan Rusu sunt singurele opţiuni ale lui Nicolae Dică, Andrei Dumiter şi David Miculescu, care oricum a fost adus pentru a juca pe alt post, fiind accidentaţi.

Varianta Safranko a picat pentru vicecampioană, astfel că Gigi Becali s-a reorientat către Andrea Compagno, jucător pentru care a oferit 500.000 de euro.

Între timp, a fost dezvăluit că jucătorul are o clauză de trei milioane de euro, pe care FCSB nu o va plăti nici în ruptul capului, a confirmat MM Stoica.

Totuşi, prezent la meciul FC Argeş - FC U Craiova, întrucât este piteştean, Nicolae Dică a dezvăluit că a purtat o conversaţie cu patronul lui FC U Craiova.

Întâlnire între Nicolae Dică şi Adrian Mititelu

Chiar vorbeam ieri cu domnul Mititelu, să nu se supere că spun, îmi spunea să fiu puţin mai precaut în anumite momente.

Eram acasă, la Piteşti, şi e normal să mă duc la echipa mea de suflet să o văd. Urmăresc şi adversarii din campionat. Am fost şi meciul trecut, la FC Argeş cu U Cluj", a spus Nicolae Dică.

Dacă antrenorul de la FCSB nu a divulgat faptul că a discutat despre transferul lui Compagno cu Mititelu, patronul de la FC U Craiova nu a avut nicio ruşine să dezvăluie acest lucru.

Mitielu sr. a transmis tare şi răspicat că transferul nu are vreo şansă de a se rezolva în această vară, decât pentru o sumă uriaşă, de peste trei milioane de euro.

I-am spus şi lui Dică, nu e posibil o asemenea... nici cu două, nici cu trei milioane. Aia cu 500.000 e aşa... probabil m-a confundat cu Iftime, de la Botoşani.

Dar nu s-a pus problema... i-am transmis domnului Becali că nu se pune problema de un transfer al lui Compagno, pentru că e un jucător care ne trebuie foarte mult. Eu vreau în play-off şi îl vând pe Compagno... nu ar mai înţelege nimeni nimic.

Dacă ar fi discuţia de vânzarea lui Compagno, suma aceea (n.r. de 500.000 €) ar fi de un împrumut pe un an de zile”, a declarat Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare