Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, ”aproape” de a transfera un nou atacant! Anunţul făcut în direct de MM Stoica: ”E mare lucru că a reuşit Gigi să nu spună” | EXCLUSIV

FCSB, ”aproape” de a transfera un nou atacant! Anunţul făcut în direct de MM Stoica: ”E mare lucru că a reuşit Gigi să nu spună” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre ultimele transferuri plănuite de FCSB în această vară. După ce a anunţat venirea lui Vadim Raţă, de la FC Voluntari, vicecampioana mai pregăteşte aducerea unui atacant, care este ”aproape” de a se înţelege cu clubul.

Deşi se anunţa o vară fără prea multe transferuri la FCSB, Gigi Becali şi-a încălcat cuvântul şi a ”spart banca” pentru a aduce la Bucureşti, până acum, nu mai puţin de nouă jucători.

În frunte cu David Miculescu, FCSB a ”cules” talentele altor rivale din Liga 1 şi a construit un lot capabil, atât numeric, cât şi valoric, de a se lupta pentru campionat împotriva CFR-ului.

Până acum, pe lângă starul UTA-ei, Joonas Tamm, Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa, Bogdan Rusu, Marco Dulca, Radu Boboc, Eduard Radaslavescu şi Vadim Raţă au sosit la Bucureşti.

Totuşi, campania de transferuri a vicecampioanei nu va lua capăt aici. Odată cu plecarea lui Florin Tănase, Becali a decis să reinvestească banii încasaţi în club.

Aşadar, latifundiarul mai pune la cale venirea unui nou atacant cel puţin, dacă nu chiar a doi, iar unul dintre numele cele mai vehiculate a fost cel al lui Pavol Safranko (27 de ani).

FCSB, ”aproape” de a transfera un nou atacant

Totuşi, invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că FCSB este aproape de a ajunge la un acord cu un nou jucător, dar nu cu Safranko.

Deşi s-a aflat în vizorul roş-albaştrilor, fostul jucător de la Sepsi nu este liber de contract, iar Gigi Becali nu este dispus să plătească vreo sumă de transfer pentru acesta.

MM Stoica a punctat totuşi că FCSB doreşte să ţină numele atacantului, cel puţin deocamdată, ascuns, la fel cum s-a reuşit şi, surprinzător, în cazul Vadim Raţă.

Nu s-a mai discutat nimic, suntem aproape cu un alt atacant, nu Safranko, dar nu discutăm nimic, e mare lucru că a reuşit Gigi să nu spună de Raţă”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

După ce a obţinut calificarea în play-off-ul Conference League, unde va da peste Viking, FCSB urmează să o înfrunte pe Chindia Târgovişte în campionat, duminică, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare