Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Investiţie de 100.000 de euro obţinută de un club din Liga 1 datorită lui Gabi Tamaş: ”S-a oferit să ajute”

Investiţie de 100.000 de euro obţinută de un club din Liga 1 datorită lui Gabi Tamaş: ”S-a oferit să ajute”

Petrolul

Comentarii

De abia sosit la Petrolul Ploieşti, Gabi Tamaş (38 de ani) a ajutat echipa prahoveană cu o sumă importantă de bani, 100.000 de euro, într-un moment delicat din punct de vedere financiar pentru echipa care de abia a promovat în Liga 1.

Deşi urmează să împlinească 39 de ani în finalul acestui an, Gabi Tamaş încă nu şi-a agăţat ghetele în cui şi evoluează în continuare la un nivel destul de ridicat.

După un an şi jumătate petrecut la Voluntari, apărătorul central a făcut pasul la Petrolul Ploieşti, care avea nevoie de întăriri după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Nu doar că fostul ”tricolor” s-a integrat perfect pe Ilie Oană, dar a şi ajutat clubul într-un moment delicat: afectată de probleme financiare, Petrolul s-a împrumutat de la un prieten al lui Gabi Tamaş.

100.000 de euro a fost investiţia obţinută de ”lupii galbeni” cu ajutorul lui Tamaş, a dezvăluit preşedintele Costel Lazăr, punctând că împrumutul a fost restituit aproape integral.

Investiţie de 100.000 de euro obţinută de un club din Liga 1 datorită lui Gabi Tamaş

Gabi Tamas este singurul care s-a implicat la acest nivel, dar i-am restituit suma respectivă şi mai există o mică diferenţă. Este vorba de 100.000 de euro, exact! Lucru care s-a întâmplat şi noi încercăm să fim parolişti.

Gabi a venit într-un moment în care discutăm despre un deficit momentan, o urgenţă pentru club. Gabi s-a oferit ca printr-un prieten de-ai lui să ajute clubul, pentru 30 de zile, fără niciun fel de dobânzi, fără niciun fel de altceva.

Bugetul clubului nu este consolidat deocamdată, ne-am făcut calcule din ticketing, din drepturile TV, din sponsorizări, dar acestea nu sunt suficiente. Petrolul nu poatre trăi numai din sponsorizări.

Nu sunt probleme cu salariile, sunt întârzieri de o lună, dar din păcate există şi această lună, nu ar trebui să existe nici aceste întârzieri.

Nu există jucători care au împrumutat clubul. Am împrumutat de la societăţi, de la persoane fizice, dar nu de la jucători.

Mare parte din împrumuturi le-am restituit, dar este păcat că s-a ajuns aici, la aceste soluţii de a împrumuta de la diverse persoane”, a declarat Costel Lazăr pentru Playsport.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare