Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai ceva ca Gigi Becali! Omul care este ”antrenor, preşedinte şi patron” la o echipă din România: ”Îl cunosc foarte bine” | EXCLUSIV

Mai ceva ca Gigi Becali! Omul care este ”antrenor, preşedinte şi patron” la o echipă din România: ”Îl cunosc foarte bine” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Ovidiu Burcă (42 de ani), actualul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre situaţia atipică de la o altă echipă, prima pe care a întâlnit-o Dinamo în Liga 2, unde acelaşi om este ”antrenor şi preşedinte şi patron”

În primul week-end din luna august, Dinamo a disputat primul meci din Liga 2 din istoria clubului, în compania celor de la Progresul Spartac. ”Câinii” au reuşit să se impună cu scorul de 1-0.

În ciuda haosului din Ştefan cel Mare, jucătorii lui Ovidiu Burcă au reuşit să debuteze cu dreptul în noul sezon, împotriva unei echipe care de abia a obţinut promovarea în eşalonul secund.

Interesant este că situaţia de la clubul care se consideră continuatoarea Progresului este atipică chiar şi pentru fotbalul românesc, în care implicarea din partea patronului nu este nimic surprinzător.

Adrian Erimia duce această implicare la un nou nivel: la 39 de ani, acesta este antrenor, preşedinte şi patron al echipei din Liga 2, funcţii pe care le ocupă deja de şapte ani.

Sub comanda sa, Progresul Spartac a reuşit să câştige de două ori Liga 3, în 2020 şi în 2022, iar la finalul ultimului sezon a obţinut în final promovarea, după cinci ani petrecuţi în Liga 3.

După ce a urmat cursurile necesare în cadrul FRF, Adrian Erimia şi-a obţinut licenţa Pro.

Mai ceva ca Gigi Becali

Invitat în studioul Orange Sport, Ovidiu Burcă a oferit câteva detalii despre abordarea lui Erimia şi a recunoscut că nou-promovata i-a pus probleme lui Dinamo.

Am întâlnit o echipă atipică. Acolo este un băiat pe care îl cunosc foarte bine, care e antrenor şi preşedinte şi patron, e de toate, de foarte mulţi ani este implicat la această echipă, Andrei Erimia.

În ultimii ani, de câte ori i-am întâlnit, nu am câştigat niciodată. Are ceva, are un mod de abordare, din punct de vedere tactic, diferit, e o echipă incomodă, care pasează foarte mult, se mişcă foarte mult, nu a fost uşor”, a declarat Ovidiu Burcă, la Orange Sport.

În a doua etapă a Ligii 2, Dinamo va primi vizita Oţelului Galaţi, pe stadionul din Clinceni, în timp ce Progresul Spartac o va înfrunta pe FCSB A Clinceni.

Afla mai multe despre: progresul spartac 

viewscnt
Articole similare