Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care Ioan Andone îl numeşte ”cel mai bun jucător” al FCSB-ului: ”Poate să fie şi 15 milioane”

Fotbalistul pe care Ioan Andone îl numeşte ”cel mai bun jucător” al FCSB-ului: ”Poate să fie şi 15 milioane”

FCSB

Comentarii

Prezent în tribune la returul dintre FCSB şi Dunajska Streda, câştigat de roş-albaştri cu 1-0 (2-0 la general), Ioan Andone a discutat în urma meciului despre jocul prestat de vicecampioană şi l-a numit pe unul dintre căpitanii echipei ”cel mai bun jucător” al formaţiei.

Joi seara, FCSB a reuşit să îşi asigure calficarea în play-off-ul Conference League, unde se va duela cu Viking (Norvegia) pentru un loc în grupele competiţiei.

Roş-albaştrii se impuseseră cu şansă în meciul tur cu Dunajska Streda, scor 1-0, şi au reuşit să câştige cu acelaşi scor la Bucureşti, graţie unui gol marcat de Cordea în urma unei acţiuni bune a cuplului Tavi Popescu / Rusu.

Deşi jucătorii conduşi de Nicolae Dică nu au reuşit să impresioneze sau să îşi domine autoritar adversarul, au reuşit să îşi îndeplinească misiunea, adică să obţină calificarea.

Prezent la meci, Ioan Andone a analizat jocul prestat de FCSB împotriva echipei slovace şi a ajuns la concluzia că vicecampioana României ar fi trebuit să se impună mai clar.

În plus, ”Fălcosul” l-a numit pe Darius Olaru ”cel mai bun jucător” al echipei şi a punctat că acesta i-ar putea aduce o sumă importantă lui Gigi Becali, poate mai mare decât cea obţinută pentru Dennis Man.

Fotbalistul pe care Ioan Andone îl numeşte ”cel mai bun jucător” al FCSB-ului

Nu a fost un meci simplu, s-a văzut că FCSB e echipa mai bună. Cel mai mare lucru văzut în seara asta: suporterii, 40.000, atmosferă superbă, stelişti... putea mai mult Steaua (n.r. FCSB), puteau să înscrie mai mult.

Cel mai bun jucător al lor e Olaru, de departe cel mai bun. Poate să fie şi 15 milioane, e un jucător care dacă încet, încet intră în formă maximă... pentru că au avut şi ei anumite scăderi, eu spun că Olaru e cel mai bun jucător”, a declarat Ioan Andone.

Ajuns la 24 de ani, Darius Olaru evoluează pentru FCSB de două sezoane şi jumătate, timp în care a apucat să însumeze 92 de apariţii, 17 goluri şi 18 assist-uri.

Unicul trofeu important ridicat de ”tricolor” în cariera sa este Cupa României, în urma triumfului din 2020, când se afla la Bucureşti de doar jumătate de sezon.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare