Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A semnat de dimineaţă!". Plecare de ULTIMĂ ORĂ de la FCSB! "Perla" lui Becali, oficial la alt club

"A semnat de dimineaţă!". Plecare de ULTIMĂ ORĂ de la FCSB! "Perla" lui Becali, oficial la alt club

FCSB

Comentarii

În condiţiile în care punctează constant la capitolul veniri, FCSB s-a despărţit de Mihai Lixandru (21 de ani), fotbalist pe care l-a împrumutat la CS Mioveni. Clubul din Argeş a anunţat oficial încorporarea lui Lixandru în echipa unde a mai fost împrumutat şi în sezonul trecut.

Primul fotbalist plecat de la FCSB după calificarea în play-off-ul Conference League este Mihai Lixandru, jucător trimis de Gigi Becali la CS Mioveni, ca urmare a unei înţelegeri pe care a făcut-o cu primarul Ion Georgescu în momentul transferului lui Bogdan Rusu (32 de ani) la FCSB.

Primul fotbalist plecat de la FCSB după calificarea în play-off-ul Conference League. Mihai Lixandru, împrumutat la CS Mioveni

FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League după o victorie cu 2-0 la general împotriva slovacilor de la Dunajska Streda. Gigi Becali a făcut, astfel, un nou transfer, Vadim Raţă de la FC Voluntari. FCSB a punctat, însă, şi la capitolul plecări după ce compartimentul median s-a aglomerat subit.

Mihai Lixandru, fotbalist în care Mihai Stoica are încredere, a fost cedat la CS Mioveni. Clubul din Argeş a anunţat oficial înregimentarea lui Lixandru, fotbalist pe care Alexandru Pelici l-a mai avut sub comandă şi în sezonul trecut, tot sub formă de împrumut de la FCSB.

În momentul când l-a transferat pe Bogdan Rusu de la CS Mioveni, primarul Mioveniului, Ion Georgescu, l-a convins pe Gigi Becali să-l cedeze sub formă de împrumut, la fel ca anul trecut.

"Mihai Lixandru a fost împrumutat astăzi, din nou de echipa noastră, de la FCSB.

Jucătorul a semnat contractul dimineaţă şi a intrat deja în programul echipei antrenate de Alexandru Pelici.

Lixandru a jucat pentru CS Mioveni şi în partea a doua a sezonului trecut. Atunci a venit la echipa noastră după ce s-a despărţit de Gaz Metan Mediaş, formaţie unde a fost împrumutat iniţal de bucureşteni. Mijlocaşul a fost folosit constant de către antrenori din momentul venirii.

Noul fotbalist galben-verde este un jucător sub vârstă. De asemenea, este component al echipei naţionale Under 21, bifând câteva selecţii chiar anul trecut, dar şi în vară.

După ce i-a expirat precedentul împrumut la Mioveni, Lixandru s-a întors la FCSB, acolo a fost oprit până în acest moment de antrenorii Toni Petrea şi ulterior Nicolae Dică. El a fost în lot în toate cele 8 partide oficiale disputate de echipa lui Becali, până acum, 4 în Superliga şi 4 în preliminariile Conference Leaguedar nu a intrat decât în două, din postura de rezervă, ambele în Conference League. Este vorba de partidele cu Saburtalo şi Dunajka Streda. Ambele au fost câştigate de FCSB, cu 4-2 prima şi cu 1-0 în deplasare pe a doua", se arată într-un comunicat oficial al CS Mioveni.

Afla mai multe despre: mihai lixandrufcsbcs miovenioficial 

viewscnt
Articole similare