Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Ce număr va purta

OFICIAL | Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Ce număr va purta

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat, oficial, transferul lui Vadim Raţă la FCSB!

OFICIAL | Vadim Raţă a semnat cu FCSB! Ce număr va purta

Vadim Raţă, om de bază în echipa lui Liviu Ciobotariu cu care a ajuns în play-off, dar şi jucător important în naţionala Republicii Moldova, a mai jucat în Sperligă la Chindia Târgovişte, unde a făcut pasul din ţara natală. Sheriff Tiraspol, FC Tiraspol, Zaria Bălţi, CSF Hope şi Milsami sunt echipele pentru care a jucat în Republica Moldova. 

Azi, FCSB a oficializat mutarea! Raţă va purta tricoul cu numărul 24.

”Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Vadim Raţă s-a născut la 5 mai 1993, în Chişinău, Republica Moldova. A început fotbalul profesionist la Sheriff Tiraspol, club care l-a împrumutat, de-a lungul anilor, la FC Tiraspol, Zaria Bălţi sau Speranţa Nisporeni, iar în 2018 a ajuns la Milsami Orhei. În februarie 2019 a ajuns în România, la FC Chindia Târgovişte, pentru care a evoluat 89 de partide, a înscris 5 goluri şi a oferit două pase de gol.

În iulie 2021 a semnat cu FC Voluntari, pentru care a marcat de 9 ori în 47 de jocuri oficiale. La nivel internaţional, a adunat 31 de meciuri şi un gol pentru echipa naţională a Republicii Moldova”, se arată pe site-ul celor de la FCSB.

Nicolae Dică îi poate folosi la mijlocul terenului la FCSB pe: Malcom Edjouma, Darius Olaru, Mihai Lixandru, Alexandru Musi, pe nou-veniţii Marco Dulca şi Eduard Radaslavescu, dar şi pe accidentaţii Adrian Şut şi Ovidiu Popescu. 

FCSB urmează să joace duminică, de la ora 21:30, contra celor de la Chindia Târgovişte în etapa cu numărul 5 a Ligii 1. 

Basarab Panduru, dat pe spate de un jucător de la FCSB: ”Acum o să stea vreo 4 zile în gheaţă. La meciul următor o să fie aranjat, frizat, pregătit” :)

Afla mai multe despre: fcsbvadim raţă 

viewscnt
Articole similare