Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, dat pe spate de un jucător de la FCSB: ”Acum o să stea vreo 4 zile în gheaţă. La meciul următor o să fie aranjat, frizat, pregătit” :)

Basarab Panduru, dat pe spate de un jucător de la FCSB: ”Acum o să stea vreo 4 zile în gheaţă. La meciul următor o să fie aranjat, frizat, pregătit” :)

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru s-a declarat impresionat de un jucător de la FCSB care a fost titular în meciul cu Dunajska Streda, scor 1-0.

Expertul Orange Sport a fost impresionat de tot jocul pe care l-a făcut un jucător care a fost titular în returul cu Dunajska Steda.

Basarab Panduru susţine că Bogdan Rusu a arătat calităţi pe care nu mulţi atacanţi din lotul FCSB-ului le au.

Basarab Panduru, impresionat de Bogdan Rusu: ”Uite că s-a descurcat”

Până la 32 de ani, Bogdan Rusu n-a jucat niciodată la un nivel foarte înalt. Şansa i-a surâs însă în această vară, după ce a fost dorit de Universitatea Craiova şi FCSB.

Până la urmă, Gigi Becali a reuşit să-l transfere şi Bogdan Rusu n-a dezamăgit până acum. Atacantul venit de la CS Mioveni a făcut meciuri foarte bune şi a fost apreciat inclusiv după returul cu Dunajska Streda, din Conference League.

Basarab Panduru a fost şi el impresionat de cât de bine s-a adaptat Bogdan Rusu stilului şi cerinţelor de la FCSB, dar a comentat amuzat că s-ar putea ca atacantul de 32 de ani s-ar putea să nu fie obişnuit cu acest ritm:

”Vorbim deja de un jucător care vine de la Mioveni, am vorbit de el, care anul trecut a marcat 9 goluri, care acum 2 ani a jucat pe la Călăraşi, pe unde a mai jucat, în Liga 2, unde a marcat tot 9 goluri.

Adică aşteptările nu erau mari de la el. În seara asta (n.r. aseară), într-un fel sau altul impresionează faţă de ce ai tu la echipă. Adică nu-l vezi pe Mamut niciodată în viaţa lui să facă ce a făcut Bogdan Rusu, nu-l vezi pe Dumiter să facă ce a făcut Bogdan Rusu. La Ianis Stoica, să nu ne băgăm încă, pentru că este foarte tânăr şi acolo se pot schimba lucrurile.

El va juca la o săptămână. Acum o să stea în gheaţă vreo 4 zile ca să se refacă. La meciul următor o să fie aranjat, frizat, pregătit. Cred că-l bagă în gheaţă sănătos acum, pentru că n-a mai avut el ritmul ăsta niciodată. Adică el stătea pe acolo, făcea un sprint, făcea ce voia. Acum sunt alte lucruri. Dar uite că s-a descurcat”, a comentat Basarab Panduru la Orange Sport.


 

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare