Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi i-a lăsat mască pe ucraineni. Ce a spus antrenorul luI Zorya şi ce scrie presa din Ucraina

Mirel Rădoi i-a lăsat mască pe ucraineni. Ce a spus antrenorul luI Zorya şi ce scrie presa din Ucraina
Comentarii

Mirel Rădoi i-a lăsat mască pe ucraineni, care nu se aşteptau la o asemenea replică din partea Universităţii Craiova.

Cu noul antrenor pe bancă - Mirel Rădoi, Universitatea Craiova s-a transformat peste noapte şi a avut o evoluţie total schimbată cu Zorya, faţă de meciul tur, când a pierdut cu 1-0.

Transformarea Universităţii Craiova i-a surprins total pe cei de la Zorya Lugansk, scrie presa de la Kiev.

Cum i-a lăsat Rădoi mască pe ucraineni: ”Zorya a avut parte de o primire fierbinte”

În meciul tur, care s-a disputat în urmă cu o săptămână, Universitatea Craiova a făcut un meci extrem de slab cu Zorya şi a pierdut doar 1-0. Şi în retur, echipa din Lugansk pornea ca favorită.

Însă şefii Universităţii Craiova au decis să-l schimbe pe Laszlo Balint chiar după victoria cu 2-1 în faţa lui FC U Craiova şi înaintea returului cu Zorya.

S-a dovedit a fi o decizie foarte inspirată. Jucătorii Universităţii Craiova au arătat mult mai multă determinare şi au reuşit un retur excelent cu Zorya, partidă pe care au câştigat-o cu 3-0.

Transformarea Universităţii Craiova i-a surprins pe cei de la Zorya, care nu se aşteptau la o astfel de replică, lucru subliniat de ziariştii de la sport.ua.

”Conducătorii nu au crezut că Laszlo Balint va reuşi să treacă de Zorya, chiar şi pe fondul câştigării derby-ului contra clubului cu acelaşi nume, creeat în 1948 (n.r. referire la victoria cu 2-1 în faţa lui FC U Craiova 1948).

Aşa că noul antrenor, Mirel Rădoi, a fost cel care a condus echipa în retur. Şi deja din primele minute s-a putut observa impactul apariţiei unui nou specialist pe banca antrenorilor. Clubul din Craiova a schimbat schema de joc şi echipa lui Van Leeuwen a avut parte de o primire fierbinte.

Zorya abia a avut timp să înţeleagă şi, sub o presiune frenetică, au cedat în minutul 5”, notează cei de la sport.ua.

Ce a spus antrenorul lui Zorya despre înfrângerea cu Universitatea Craiova

Patrick van Leeuwen, antrenorul celor de la Zorya, spune că se aştepta să vadă în retur alte tactici abordate de Universitatea Craiova. Însă antrenorul olandez susţine că jucătorii săi au fost surprinşi şi n-au putut reacţiona rapid la ele:

”Eram pregătiţi pentru asta. Ne aşteptam la tactici noi din partea adversarului, dar speram să ne dăm seama rapid cum să le contracarăm. În prima repriză nu ne-am creat nicio şansă de a egala.

În pauză am discutat despre greşelile noastre, dar nu am putut să le corectăm pe deplin”, a spus Patrick van Leeuwen.

Afla mai multe despre: zorya 

viewscnt
Articole similare