Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu se mai prezintă la meciurile lui CFR Cluj: "Stau la mine în hotel şi văd meciul de acolo, care e problema?"

Dan Petrescu nu se mai prezintă la meciurile lui CFR Cluj: "Stau la mine în hotel şi văd meciul de acolo, care e problema?"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, e primul antrenor suspendat după implementarea noului regulament al FRF. În următoarele două partide din Superligă ar fi urmat să fie păzit de un delegat FRF.

De ce nu se prezintă Dan Petrescu la următoarele meciuri ale lui CFR Cluj

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a trecut, scor 1-0, de echipa belarusă Şahtior Soligorsk. După partida din Gruia, Dan Petrescu şi-a adus aminte de partidele din campionat, unde e suspendat. 

CFR Cluj a plecat cu trei oameni eliminaţi după ultima partidă din Superligă, cu Chindia Târgovişte. Dan Petrescu, Yeboah şi Debeljuh n-au apucat finalul partidei de la Ploieşti, după ce au fost eliminaţi. 

Dan Petrescu a primit două meciuri de suspendare, cu FC Botoşani şi Hermannstadt, şi o amendă sportivă de 320 de lei.

Antrenorul campioanei poate lua loc în tribuna stadionului, dar nu va putea comunica cu echipa. Va fi ”păzit” de un delegat, aşa cum prevede noul regulament impus de FRF cu privire la antrenorii suspendaţi.

În cazul în care încalcă regulamentul, Petrescu riscă o amendă uriaşă: 10.000 de euro.

Totuşi, "Bursucul" le va pasa secunzilor săi responsabilitatea următoarelor două partide din Superligă. 

"Păi, de ce să vin dacă au zis că stau cu nu ştiu cine în tribună? Stau la mine în hotel şi văd meciul de acolo, care e problema? Am secunzii care ştiu ce să facă", a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei din preliminariile Conference League. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare