Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Atmosferă senzaţională pe Arena Naţională! Câţi spectatori au fost la FCSB - Dunajska Streda şi imaginile începutului de sezon spre finalul partidei

VIDEO | Atmosferă senzaţională pe Arena Naţională! Câţi spectatori au fost la FCSB - Dunajska Streda şi imaginile începutului de sezon spre finalul partidei

FCSB

Comentarii

FCSB a avut parte de cea mai mare asistenţă de la începutul acestui sezon. Peste 40.000 de persoane au fost pe Arena Naţională la meciul cu Dunajska Streda, din preliminariile Conference League.

Atmosferă superbă la FCSB - Dunajska Streda

FCSB a învins joi, scor 1-0, formaţia Dunajska Streda, într-un meci din manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat pentru play-off-ul Conference League. În faza următoare, FCSB va întâlni echipa Viking Stavanger, din Norvegia.

Partida s-a jucat cu o peluză închisă, după ce UEFA a sancţionat FCSB după scandările la adresa Rapidului. 

Chiar şi aşa, clubul finanţat de Gigi Becali a umplut cel mai mare stadion al ţării. 

Cu 25.000 de bilete cumpărate doar până duminică, organizatorii au jucat aproape cu casa închisă partida din preliminariile Conference League. 

Cei peste 40.000 de spectatori au făcut o atmosferă superbă, iar spre final şi-au aprins telefoanele, cu câteva minute înainte de calificarea FCSB-ului în play-off-ul Conference League. 

"Niciodată, dar chiar niciodată, n-a fost o asemenea atmosferă!

Mulţumim din sufletele noastre celor peste 40.000 inimi steliste care au bătut pe Arenă, în special celor din Peluza Nord Steaua Oficial!", a scris managerul general al FCSB, Mihai Stoica, pe Facebook. 

Afla mai multe despre: fcsb dunajska stredasuporteri fcsbarena nationala 

viewscnt
Articole similare