Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am fost echipa mai bună". Antrenorul de la Dunajská Streda a văzut alt meci. Ce l-a impresionat după duelul cu FCSB

"Am fost echipa mai bună". Antrenorul de la Dunajská Streda a văzut alt meci. Ce l-a impresionat după duelul cu FCSB

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei Dunajská Streda, Adrian Gula, a oferit o reacţie, după eliminarea în faţa FCSB din preliminariile Conference League.

Reacţii după FCSB - Dunajská Streda

FCSB a învins joi, scor 1-0, formaţia Dunajska Streda, într-un meci din manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat pentru play-off-ul Conference League. În faza următoare, FCSB va întâlni echipa Viking Stavanger, din Norvegia.

Eliminat din Europa, antrenorul lui DAC a susţinut că echipa sa a jucat mai bine pe Arena Naţională şi că părăseşte competiţia cu fruntea sus. 

„A fost un meci foarte bun, am avut două ocazii foarte mari pe care, din păcate, nu le-am fructificat. În a doua repriză băieţii noştri au stat foarte bine pe teren. Noi cred că am fost puţin speriaţi şi nu am reuşit să înscriem, dar cu toate astea cred că pe toată durata partidei am fost echipa mai bună. Nu doar ca individualităţi, ci toată echipa a făcut un meci fantastic. Însă, din păcate, nu am reuşit să ne calificăm. Dar am ieşit cu capul sus, sunt mulţumit de echipa mea, chiar dacă nu ne-am calificat, trebuie să ţinem capul sus şi avem cu ce să ne mândrim”, a spus Gula în conferinţa de presă de după meci.

FCSB a avut parte de o atmosferă senzaţională pe Arena Naţională, cu 40.000 de spectatori în tribune, iar Adrian Gula s-a arătat încântat de ce a văzut la Bucureşti. 

„A fost o atmosferă frumoasă, vreau să felicit FCSB pentru spectatorii pe care îi are, a fost o atmosferă electrizantă, o atmosferă în care e frumos să joci fotbal. Dar chiar şi în aceste condiţii am ieşit cu capul sus. Trebuie să felicit echipa FCSB pentru calificare”, a mai spus Gula.

Afla mai multe despre: adrian gulafcsbdunajska streda 

viewscnt
Articole similare