Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a sunat de urgenţă ca să-l transfere pe atacantul lui Adrian Mititelu, imediat după ce FCSB s-a calificat! Răspunsul dat de olteni | ULTIMA ORĂ

Gigi Becali a sunat de urgenţă ca să-l transfere pe atacantul lui Adrian Mititelu, imediat după ce FCSB s-a calificat! Răspunsul dat de olteni | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că s-a interesat, imediat după ce echipa s-a calificat în play-off-ul Conference League, despre titularul din atac al lui Adrian Mititelu la U Craiova 1948.

Gigi Becali a sunat pentru atacantul lui Adrian Mititelu

FCSB a învins joi, scor 1-0, formaţia Dunajska Streda, într-un meci din manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat pentru play-off-ul Conference League. În faza următoare, FCSB va întâlni echipa Viking Stavanger, din Norvegia.

Cu încă un pas spre grupele Conference League, Gigi Becali îşi respectă promisiunea şi îi mai aduce doi fotbalişti lui Nicolae Dică. Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că un fotbalist vine din Superligă, iar al doilea din străinătate. 

Fotbalistul de care Gigi Becali s-a interesat imediat pentru a-l transfera la FCSB este Andrea Compagno. Atacantul italian de 26 de ani de la U Craiova 1948 este titular, are 24 de goluri în 58 de partide pentru olteni, şi i-a atras atenţia finanţatorului FCSB. 

Gigi Becali a discutat, joi seara, cu o persoană apropiată de Adrian Mititelu, care i-a transmis că Andrea Compagno nu e de vânzare. 

"Nu avem, cu siguranţă. Îi avem pe Rusu, Ianis, dar nu te poţi bate în Europa cu ei. La ora asta nu e Ianis, nu e, nu poţi să zici că te baţi cu Ianis. Se supără dacă aude, nu marchează gol din situaţii clare. Ianis are calitate, îmi place la el că e arţăgos, aleargă mult şi contează mult, dar mai luăm un atacant 100%. 

Aseară, ca să vă spun, am vorbit cu cineva care e prieten cu Mititelu ca să-l dea pe Compagno, dar a zis că nu-l dă că vrea să intre în play-off şi nu-l vinde. La început, Compagno mi se părea aiurea, dar a crescut atât de mult acum. Aşa a crescut ăsta Compagno, se bate cu fundaşii, îi înnebuneşte, se bate cu fundaşii. 

Mi l-a propus acum un an (n.r. - prietenul lui Adrian Mititelu)... Spune-i că-i dau 500.000 acum. În urmă cu un an mi l-au propus cu 300.000 de euro şi le-am spus că le dau 300.000 de euro ca să mă lase în pace", a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

 

Afla mai multe despre: gigi becaliu craiova 1948adrian mititeluandrea compagnotransfer andrea compagno fcsb 

viewscnt
Articole similare