Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat încă două transferuri la FCSB: ”Da, mă interesează şi el. Să vedem”

Gigi Becali a anunţat încă două transferuri la FCSB: ”Da, mă interesează şi el. Să vedem”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că urmează să facă două transferuri după ce FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League.

FCSB s-a calificat în play-off-ul Conferece League, unde va juca împotriva celor de la FK Viking. Jucătorii lui Nicolae Dică au trecut cu 2-0 la general de Dunajska Streda şi Gigi Becali are de gând să se ţină de promisiune.

Patronul FCSB a anunţat că urmează să transfere doi jucători, dintre care unul ar putea fi prezentat oficial chiar astăzi.

Gigi Becali face încă două transferuri, dar nu-l vrea pe Marius Ştefănescu

FCSB a avut cea mai intensă campanie de transferuri din ultimii ani, dar Gigi Becali nu se opreşte aici. Patronul FCSB spune că vor veni încă doi jucători şi, dacă echipa va intra în grupe, va transfera alţi doi.

Printre cei cu care Gigi Becali negociază este şi atacantul Pavol Sanfranko, pe care patronul FCSB a mai încercat să-l aducă în această vară, dar care este sub contract cu Sundowns - din Africa de Sud.

Pe de altă parte, Gigi Becali a ţinut să sublinieze că nu este interesat de Marius Ştefănescu, de la Sepsi, unul dintre cei mai în formă jucători români din Liga 1:

”Nu e adevărat. Ce să fac cu un jucător care nu-mi poate juca în cupele europene? Ce jucători iau acum iau unul şi azi, poate, unul sau doi, iau să fac a doua echipă. Iau jucători pentru cupele europene.

Echipa de bază va juca în campionat, ca să iau campionatul. Riscăm campionatul acum, că jucăm joi şi după iar joi (n.r. adică în play-off-ul Conference League), dar, dacă riscăm şi ne calificăm, după e invers (n.r. adică va folosi echipa bună în campionat). Mă interesează campionatul, mai valoros e campionatul dacă mă calific în grupe.

Iau jucători care pot juca şi în cupele europene. Cei pe care-i iau, îi iau să joace în cupele europene. Nu mă interesează (n.r. Marius Ştefănescu), pentru că nu poate juca în cupele europene. (Safranko este printre cei care pot veni?) Da, şi Safranko, şi el. Să vedem care, nu?

El (n.r. Marius Ştefănescu) e fundaş stânga, ce să fac? E fotbalist bun, îmi place, dar ce să faci acum să ceară Sepsi 7-800.000 pe el? Dau atât?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare