adplus-dvertising
You are here:

Vin doi jucători! Fotbalistul momentului în Superligă, spre FCSB? Decizia: "Pe cine ar trebui să scoată din echipă?"

Vin doi jucători! Fotbalistul momentului în Superligă, spre FCSB? Decizia: "Pe cine ar trebui să scoată din echipă?"

FCSB

Comentarii

FCSB pregăteşte două transferuri după calificarea în play-off-ul Conference League şi alte două dacă ajunge în grupe. Managerul general Mihai Stoica a fost întrebat dacă fotbalistul momentului în Superligă este o soluţie.

FCSB face transferuri după calificarea în Conference League

FCSB a învins joi, scor 1-0, formaţia Dunajska Streda, într-un meci din manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat pentru play-off-ul Conference League. În faza următoare, FCSB va întâlni echipa Viking Stavanger, din Norvegia.

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB mai face două transferuri. Cu un fotbalist ar urma să se ajungă la o înţelegere vineri, a doua zi după meciul cu DAC. 

Deşi nu a dezvăluit numele celor doi, cert este că niciun mijlocaş central nu va mai sosi la FCSB. 

În urmă cu câteva zile, MM Stoica a fost întrebat dacă fotbalistul momentului şi principalul marcator din Superligă, Baba Alhassan, mijlocaşul lui Hermannstadt, este o opţiune pentru lotul lui Nicolae Dică. 

Baba Alhassan (22 de ani) este cel mai bun marcator în momentul de faţă din prima ligă a României, capitol la care ieşea în evidenţă, în ultimele sezoane, Florin Tănase, plecat însă recent de la FCSB.

Mijlocaşul are patru goluri, după dublele cu CS Mioveni şi FC Voluntari, dar nu prezintă interes, momentan, pentru FCSB. 

"Chiar e jucător bun, interesant, l-am văzut de anul trecut. Are cifre şi în Liga 2 anul trecut. Al doilea gol a fost senzaţional, primul a fost şi gol de portar. Nu ştiu portărie, doar că aşa mi se pare. Da, m-ar mira să o ţină aşa cu goluri. E clar că lumea îşi ia măsuri şi poate nu mai găseşte spaţii. 

Da, îmi place. La noi nu poate fi un jucător interesant pe o poziţie acoperită şi ultra acoperită. Îi doresc că ajungă la cifre impresionante, dar nu ne poate interesa pe noi, în condiţiile în care i-am transferat pe Dulca, pe Radaslavescu şi aveam Edjouma, Olaru. 

Pe cine ar trebui să scoată din echipa Alhassan ca să joace? Nu putem lua jucători doar de dragul de a-i lua sau să nu-i ia alţii. Nu e un jucător care să prezinte interes pentru noi. 

Cred că ne grăbim să vorbim despre un jucător, chiar dacă a dat două duble", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Nicolae Dică îi poate folosi la mijlocul terenului la FCSB pe: Malcom Edjouma, Darius Olaru, Mihai Lixandru, Alexandru Musi, pe nou veniţii Marco Dulca şi Eduard Radaslavescu, dar şi pe accidentaţii Adrian Şut şi Ovidiu Popescu. 

viewscnt
Articole similare