Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a confirmat transferul făcut azi la FCSB! "Am semnat deja, l-am luat" | ULTIMA ORĂ

Gigi Becali a confirmat transferul făcut azi la FCSB! "Am semnat deja, l-am luat" | ULTIMA ORĂ

Breaking News

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali a anunţat primul transfer făcut de după calificarea echipei în play-off-ul Conference League. Afaceristul trimite 300.000 de euro la FC Voluntari.

Primul transfer făcut de FCSB după calificarea în play-off-ul Conference League

FCSB a învins joi, scor 1-0, formaţia Dunajska Streda, într-un meci din manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat pentru play-off-ul Conference League. În faza următoare, FCSB va întâlni echipa Viking Stavanger, din Norvegia.

Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că FCSB face alte două transferuri, unul din Superligă şi al doilea din străinătate. 

Vineri, în prima parte a zilei, Gigi Becali a rezolvat primul transfer. Mijlocaşul central moldovean Vadim Raţă (29 de ani) se mută la FCSB, după un singur sezon petrecut la FC Voluntari. 

„Am semnat deja, l-am luat. Va juca şi duminică (n.r. - cu Chindia) şi în play-off (n.r. - Conference League)”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor

Vadim Raţă, om de bază în echipa lui Liviu Ciobotariu cu care a ajuns în play-off, dar şi jucător important în naţionala Republicii Moldova, a mai jucat în Sperligă la Chindia Târgovişte, unde a făcut pasul din ţara natală. Sheriff Tiraspol, FC Tiraspol, Zaria Bălţi, CSF Hope şi Milsami sunt echipele pentru care a jucat în Republica Moldova. 

Conform sursei citate, internaţionalul moldovean a semnat cu FCSB un contract valabil pe doi ani, cu un salariu de 10.000 de euro şi o clauză de reziliere de un milion de euro. 

Nicolae Dică îi poate folosi la mijlocul terenului la FCSB pe: Malcom Edjouma, Darius Olaru, Mihai Lixandru, Alexandru Musi, pe nou-veniţii Marco Dulca şi Eduard Radaslavescu, dar şi pe accidentaţii Adrian Şut şi Ovidiu Popescu. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvadim rata fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare