Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu noul căpitan de la FCSB. Gigi Becali, alarmat după ce l-a văzut în ultimele meciuri: "Stagnează! Nu doar asta vreau de la el"

Ce se întâmplă cu noul căpitan de la FCSB. Gigi Becali, alarmat după ce l-a văzut în ultimele meciuri: "Stagnează! Nu doar asta vreau de la el"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a tras câteva concluzii după calificarea echipei sale în play-off-ol Conference League.

Gigi Becali, după FCSB - Dunajska Streda

FCSB a învins joi, scor 1-0, formaţia Dunajska Streda, într-un meci din manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat pentru play-off-ul Conference League. În faza următoare, FCSB va întâlni echipa Viking Stavanger, din Norvegia.

Deşi Octavian Popescu a pasat cu exteriorul decisiv la golul marcat de Andrei Cordea, dupa ce Bogdan Rusu a lovit bara, Gigi Becali i-a transmis noului căpitan de la FCSB ce mai are de făcut, pentru a-i face pe plac. 

De asemenea, finanţatorul a mai transmis că îl va lăsa pe Nicolae Dică să odihnească jucători în campionat pentru miza principală din play-off-ul Conference League. 

"Ştii ce vreau de la un jucător tânăr? Vreau ca el, jucătorul, să crească puţin, dar să crească. Octavian stagnează. E adevărat că ne dă senzaţia de mare jucător, că ne câştigă meciuri, dă o pasă decisivă ca aseară, scoate un roşu, dar nu doar asta vreau de la el. Vreau să marcheze gol, în ultimii 30 de metri să dea la poartă, să dea pase decisive. Mult mai mult vreau de la Tavi, dar nu merge doar cu o pasă decisivă. Ca să iei milioane, ai nevoie de trei, patru pase ca aseară într-un meci, de goluri. 

Nu i-am mai criticat că n-am avut ce să critic. O să vorbesc cu Dică şi o să-i dau tot concursul şi curajul să odihnească jucători. Ai de la mine mână liberă. 

Rusu creşte, se familiarizează cu lucrurile înalte, cu fotbalul înalt ca să spun aşa. Am înţeles că Miculescu are doar contuzie la gleznă, deci contuzia se rezolvă repede. 

Vreau trasee de joc, noi acum jucăm din valoare. Dică a imprimat atitudinea asta, dar jucăm doar din valoare şi atitudine, nu vreau doar asta. Vreau să fim şi eficienţi, vreau trasee de joc", a declarat Gigi Becali la Pro Arena

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb conference league 

viewscnt
Articole similare