Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a răspuns după intervenţia lui Nelu Varga! "Voi pleca doar dacă voi fi dat afară"

Dan Petrescu a răspuns după intervenţia lui Nelu Varga! "Voi pleca doar dacă voi fi dat afară"

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul din Conference League cu Şahtior Soligorsk, că el va pleca de la gruparea clujeană în cei doi ani de contract pe care îi mai are doar dacă va fi demis.

Dan Petrescu: "În aceşti doi ani de contract nu vreau să plec, nu voi accepta nicio ofertă"

“Ca să stabilim odată lucrurile: eu mai am doi ani contract. Eu nu voi pleca indiferent ce va fi, decât dacă clubul decide că nu mai sunt capabil să conduc. Dar în aceşti doi am nu vreau să plec, nu voi accepta nicio ofertă. Dacă voi fi dat afară mâine, n-am ce să fac.. 

La orice echipă unde şeti, dacă pierzi un meci, nu se ştie. Vreau să duc contractul la capăt, sper să reuşesc. Ştiu că va fi greu, dar asta este meseria mea”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj s-a calificat joi seară în play-off-ul Conference League, după ce a trecut, scor 1-0 în manşa secundă a turului trei preliminar, de echipa belarusă Şahtior Soligorsk. În tur, scorul a fost 0-0.

Ce spune Nelu Varga despre Dan Petrescu

”Terminaţi cu prostiile! Petrescu va continua la CFR, indiferent de rezultatul returului din seara asta. Am încredere totală în el.

Am pornit împreună la drum şi mergem împreună până la capăt. Ne-am săturat să tot apară astfel de speculaţii în ziua unui meci important.

Sigur, n-am fost fericiţi după eliminarea din Champions League (n.r cu Pyunik). Aşa a vrut Dumnezeu, mergem mai departe.

Reparăm unde considerăm că am greşit. Sunt convins că până la urmă ne vom atinge obiectivul”, a declarat Nelu Varga pentru Playsport.

Afla mai multe despre: dan petrescunelu vargacfr cluj 

viewscnt
Articole similare