Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, dat de gol: două "perle", OUT! Mutările, anunţate: "100%!" | EXCLUSIV

Becali, dat de gol: două "perle", OUT! Mutările, anunţate: "100%!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB l-a luat de la CS Mioveni pe Bogdan Rusu (32 de ani), căpitanul echipei, dar se pregăteşte să trimită două "perle" la echipa din Argeş. Gigi Becali a făcut o înţelegere cu primarul din Mioveni, care a anunţat că "100%" doi jucători ai roş-albaştrilor vor juca sub formă de împrumut la CS Mioveni.

Două "perle" de la FCSB vor juca la CS Mioveni în acest sezon. Gigi Becali şi primarul din Mioveni, Ion Georgescu, au făcut o înţelegere în negocierile pentru transferul lui Bogdan Rusu. CS Mioveni îi vrea pe Mihai Lixandru (21 de ani) şi Alexandru Pantea (18 ani) de la FCSB.

Becali, dat de gol: două "perle", OUT! Mutările, anunţate: "100%!" | EXCLUSIV

Gigi Becali va plăti 250.000 de euro pentru transferul lui Bogdan Rusu de la CS Mioveni la FCSB. În timpul negocierilor cu primarul din Mioveni, Ion Georgescu, Becali a dat asigurări că două "perle" din echipa roş-albaştrilor vor ajunge sub formă de împrumut la formaţia argeşană.

Ion Georgescu e sigur că Bogdan Rusu o va ajuta pe FCSB să ajungă în grupele Conference League şi că va fi, per total, un transfer reuşit. Primarul din Mioveni a profitat de discuţia pe care a avut-o cu Gigi Becali pentru Rusu şi i-a cerut acestuia doi jucători, Lixandru şi Pantea, sub formă de împrumut la CS Mioveni.

"Tot ceea ce aţi văzut zis de nea Gigi (n.r. Gigi Becali) s-a întâmplat exact. Eu l-am pus în legătură cu conducerea clubului şi aşa s-a realizat transferul. Sunt convins că Rusu îl va duce pe nea Gigi în grupele Conference League. Este un jucător valoros. Nu degeaba a pus nea Gigi ochii pe el.

În afara acestui transfer, ne dorim cu titlu de împrumut şi doi jucător de la FCSB, pe care dânsul îi are în proprietate. E vorba de Lixandru şi Pantea. 100% va accepta ca cei doi să joace la Mioveni", a spus Ion Georgescu, primarul de la Mioveni, pentru Orange Sport.

Alexandru Pantea a promovat, sezonul trecut, cu Hermannstadt în Liga 1, iar Mihai Lixandru a fost împrumutat şi sezonul trecut la CS Mioveni, pentru care a jucat în a doua parte a sezonului. Lixandru a strâns 12 meciuri şi o pasă de gol în tricoul galben-verzilor, cu care s-a salvat de la retrogradare.

Afla mai multe despre: fcsbcs miovenilixandrupanteaion georgescugigi becali 

viewscnt
Articole similare