Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce l-a transferat Gigi Becali pe Bogdan Rusu: ”El cobora precum Firmino!” EXCLUSIV

De ce l-a transferat Gigi Becali pe Bogdan Rusu: ”El cobora precum Firmino!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Bogdan Rusu a devenit jucătorul FCSB-ului. Gigi Becali l-a transferat şi pe Bogdan Rusu, atacant care vine de la CS Mioveni. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a fost dorit în această vară şi de Universitatea Craiova.

Gigi Becali este în plină campanie de transferuri. Cu banii luaţi pe transferul pe Florin Tănase, patronul FCSB încearcă să întărească ofensiva.

Gigi Becali l-a transferat deja pe David Miculescu, pentru care a plătit 1,7 milioane de euro şi acum s-a înţeles cu CS Mioveni pentru transferul lui Bogdan Rusu.

Omul de afaceri din Pipera a făcut o alegere surprinzătoare pentru postul de atacant central. Gigi Becali a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru transferul lui Bogdan Rusu, un atacant în vârstă de 32 de ani.

Din informaţiile Orange Sport, suma de transfer este de 100.000 de euro, dar, cu tot cu bonusuri poate ajunge la 300.000 de euro. MM Stoica a vorbit despre transferul atacantului, el consideră că Rusu poate reuşi la FCSB şi are încredere în transferul reuşit de FCSB. 

”El cobora precum Firmino!”

”Rusu a ajuns la noi prin golurile marcate cu CFR. Dacă ar fi marcat cu Botoşani, nu se uita Gigi la meci. Aşa, a marcat cu CFR. M-a întrebat: <<Îl ştii?>>. În emisiune am spus că mi se pare ciudat ca un jucător cu ştiinţa jocului, pentru că o are Rusu, şi-a desfăşurat o parte din activitate importantă în Liga 2.

Uite că bastonul la Bogdan Rusu a fost adânc pierdut prin raniţă şi l-a găsit mai greu, însă pentru el a venit într-un moment foarte bun. Au fost discuţii cu Craiova, de asta n-a jucat în ultima etapă. Era o variantă care-l cuprindea şi pe Nistor şi cred eu că s-au lovit de refuzul lui Nistor. 

Bogdan Rusu ne-a executat în Cupa României la Sibiu, cu Pelici la Sibiu şi lumea vorbea despre Blănaru atunci. L-am comparat pe Rusu cu Kanoute. Chiar dacă nu are fizicul lui, păstrând proporţiile, câştigă multe dueluri aeriene. 

El cobora precum Firmino, el cobora, era un 9 fals. E inteligent cu ştiinţa jocului. E greu să marchezi la Mioveni. Gigi a reacţionat rapid şi după ce se înţelesese cu Bogdan, am înţeles că a intervenit Emil Dică (n.r. - de la CFR Cluj) şi că ar fi transmis un mesaj din partea lui Petrescu să-l ia CFR. Dar înţeleg că ar fi vrut să-l ia gratis, nu ştiu cum”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-rusu-becali-mm stoica 

viewscnt
Articole similare