Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a dezvăluit că l-a dorit pe Bogdan Rusu! De ce nu a mai ajuns jucătorul la FC U Craiova 1948: ”Mai bine nu îl transferam pe el!”

Adrian Mititelu a dezvăluit că l-a dorit pe Bogdan Rusu! De ce nu a mai ajuns jucătorul la FC U Craiova 1948: ”Mai bine nu îl transferam pe el!”

FCSB

Comentarii

Adrian Mititelu a dezvăluit că a dorit să îl transfere pe Bogdan Rusu, jucător care a ajuns la FC U Craiova 1948.

Bogdan Rusu a devenit jucătorul FCSB-ului. Gigi Becali l-a transferat şi pe Bogdan Rusu, atacant care vine de la CS Mioveni. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a fost dorit în această vară şi de Universitatea Craiova.

Gigi Becali l-a transferat deja pe David Miculescu, pentru care a plătit 1,7 milioane de euro şi acum s-a înţeles cu CS Mioveni pentru transferul lui Bogdan Rusu.

Omul de afaceri din Pipera a făcut o alegere surprinzătoare pentru postul de atacant central. Gigi Becali a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru transferul lui Bogdan Rusu, un atacant în vârstă de 32 de ani. Din informaţiile Orange Sport, suma de transfer este de 100.000 de euro, dar, cu tot cu bonusuri, poate ajunge la 300.000 de euro.

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, a mărturisit că a dorit încă de anul trecut să îl transfere pe Rusu, dar oltenii l-au adus pe Viera, iar mutarea nu s-a mai făcut. 

”Mai bine nu îl transferam pe el!”

”În primul an de Divizia A l-am vrut. De fapt, l-am vrut şi la Divizia B, dar nu s-a putut, era încurcat cu alte echipe. Anul trecut l-am vrut, dar l-am luat pe acel jucător din Portugalia, Viera. Mai bine îl luam pe Rusu”, au fost cuvintele finanţatorului de la Craiova, potrivit sport.ro. 

Afla mai multe despre: fcsb-craiova-bogdan rusu 

viewscnt
Articole similare