Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Superligă. CFR Cluj, ofertă pentru fotbalistul lui Becali. Nelu Varga a încercat marea lovitură în faţa FCSB-ului

ŞOC total în Superligă. CFR Cluj, ofertă pentru fotbalistul lui Becali. Nelu Varga a încercat marea lovitură în faţa FCSB-ului

FCSB

Comentarii

FCSB a început săptămână în forţă cu două transferuri în compartimentul ofensiv. David Miculescu şi Bogdan Rusu au semnat cu echipa lui Gigi Becali şi au intrat deja sub comanda lui Nicolae Dică în vederea meciului de miercuri, din deplasarea de la Dunajska Streda.

Gigi Becali l-a vândut pe Florin Tănase, la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite, cu trei milioane de euro, iar din suma încasată, latifundiarul din Pipera a investit în doi fotbalişti. David Miculescu a ajuns la FCSB pentru 1,7 milioane de euro, în timp ce Bogdan Rusu a fost cumpărat cu doar 100 de mii de euro.

Atacantul venit de la CS Mioveni a fost dorit insistent şi de CFR Cluj. Campioana României a încercat să-i "fure" fotbalistul lui Gigi Becali, încercând să-l deturneze pe Bogdan Rusu din drumul către FCSB cu un salariu lunar de 25 de mii de euro, faţă de cei 7 mii primiţi la vicecampioana României.

"Habar nu aveam de el. Am zis să mă uit puţin la meciul CFR-ului, când am văzut gol cu şpiţul. Gol de fotbalist, gol frumos. Centrare apoi, pac cu capul. Nu cum dau unii cu ceafa, cu capul, gol, siguranţă.

Atacant care dă gol cu capul. I-am zis lui MM: <<Ştii despre unul Bogdan Rusu>>. <<Nu, stai să vezi, că eu tot timpul l-am lăudat la emisiune>>, <<De ce nu-mi spui mie? Vreau eu numărul primarului, că vorbesc eu. Vorbeşte Gigi Becali cu primarul>>.

L-am sunat pe Rusu, la pauza meciului nostru cu Craiova l-am sunat prima dată. Nu credea nici el. Nu aveam atacant. MM, bagă atacant, nu putem câştiga fără atacant. Dacă ne calificăm în turul următor în Europa, vă mai dăm 100.000, iar dacă ajungem în grupe, vă mai dăm 50.0000.

L-au sunat şi unii. Nu din Craiova, de prin Ardeal l-au mai sunat. L-am întrebat dacă visa să joace la FCSB cu Gigi Becali, dar mi-a zis că a visat să joace la o echipă care să se bată la titlu. L-a sunat Craiova, l-a sunat şi CFR, l-a sunat Emil Dică: <<Vino, mă, aici, că-ţi dăm 25.000 de euro pe lună>>" , a spus Gigi Becali.

  • 500 de mii de euro valorează Bogdan Rusu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 2 goluri în 2 meciuri a marcat Bogdan Rusu în actualul sezon al Superligii

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare