Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar sare în apărarea lui Messi. Mesaj clar pentru contestatari: "Leo nu mai are nimic de demonstrat. Cred că oamenii vorbesc prea mult"

Neymar sare în apărarea lui Messi. Mesaj clar pentru contestatari: "Leo nu mai are nimic de demonstrat. Cred că oamenii vorbesc prea mult"

Lionel Messi

Comentarii

Neymar a sărit în apărarea colegului său de la PSG, Lionel Messi, care a fost intens contestat în special în sezonul trecut pentru evoluţiile sale.

"Cred că oamenii vorbesc prea mult. Ei nu ştiu ce se întâmplă în fiecare zi, ei nu ştiu ce se întâmplă în interior, la echipă. Leo este Leo, nu se schimbă, el va continua să facă diferenţa, el se adaptează, nu are nimic de demonstrat. Evident că sperăm ca totul să meargă bine pentru mine, pentru Messi, pentru Mbappe, dacă noi suntem în formă cu siguranţă va fi bine pentru întreaga echipă", a spus Neymar.

Paris Saint-Germain a câştigat Trofeul Campionilor (denumirea Supercupei Franţei), duminică seara, la Tel Aviv, după ce a trecut de FC Nantes cu scorul de 4-0.

Vedetele Lionel Messi şi Neymar i-au oferit astfel antrenorului Christophe Galtier primul său trofeu ca antrenor al echipei pariziene. Leo Messi a marcat primul gol pentru campioana PSG (22), Neymar a înscris două goluri, unul din lovitură liberă (45+3), iar al doilea din penalty (82), celălalt gol fiind semnat de Sergio Ramos (57), spectaculos, cu călcâiul. De remarcat că PSG a fost lipsită în acest meci de Kylian Mbappe, suspendat.

Parizienii au pierdut ediţia de anul trecut a trofeului, fiind învinşi chiar la Tel Aviv de campioana din acel moment, Lille (0-1).

Echipa lui Galtier va debuta sâmbătă în campionat, la Clermont.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare