Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul pregătit în secret de Gigi Becali: ”Discuţiile se poartă de mult timp”. Jucătorul a semnat cu FCSB | EXCLUSIV

Transferul pregătit în secret de Gigi Becali: ”Discuţiile se poartă de mult timp”. Jucătorul a semnat cu FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În ciuda modului său caracteristic de a se ”da de gol” înainte de a rezolva orice transfer, Gigi Becali a izbutit să ducă la capăt ultimele negocieri fără să se afle că noii jucători vor sosi la Bucureşti înaintea oficializării mutării.

În perioada petrecută de Gigi Becali la Steaua / FCSB, latifundiarul a obişnuit suporterii cu prezentări extravagante la palat şi detalii prea dese din spatele culiselor.

Din cauza plăcerii latifundiarului de a ”da din casă”, multe transferuri au picat până la urmă, anumite cluburi sau persoane nefiind de acord cu detaliile oferite public de Becali.

Din această cauză, patru dintre cele cinci mutări reuşite de FCSB în luna august au surprins. Din ce aspect? Pentru că nu au fost anunţate înainte de a fi oficiale.

Dacă venirea lui David Miculescu la club devenise inevitabilă, transferurile lui Bogdan Rusu, Radu Boboc, Eduard Radaslavescu, Marco Dulca şi Vadim Raţă au surprins.

Ultimul dintre acestea, rezolvat la sugestia lui MM Stoica,  a fost anunţat chiar vineri, însă directorul sportiv de la FC Voluntari a dezvăluit că negocierile se purtau de mai mult timp.

Bogdan Bălănescu a spus că a durat o perioadă până ca cele două părţi să se înţeleagă şi a punctat că FC Voluntari deţine şi procente dintr-un viitor transfer.

Transferul pregătit în secret de Gigi Becali

Discuţiile se poartă de mai mult timp, am ajuns până la urmă la un consens în ceea ce priveşte condiţiile de transfer definitiv al lui Vadim şi am semnat actele, jucătorul e al FCSB-ului de astăzi.

Deţinem şi un procent din viitorul transfer, garantată o anumită sumă de bani. Cred că este o afacere foarte bună pentru FC Voluntari.

Da, va putea juca cu Voluntari în meciul direct, pentru că este un transfer definitiv. (n.r. nu s-a pus nicio clauză în acest sens?) Nu”, a declarat Bogdan Bălănescu pentru Orange Sport.

Sosit la Voluntari în vara trecută, Vadim Raţă se pregăteşte pentru al treilea sezon în fotbalul românesc, petrecând un an şi la Chindia înainte de a face pasul la formaţia ilfoveană.

În vârstă de 29 de ani, internaţionalul moldovean a bifat 31 de apariţii în tricoul ţării sale, marcând un singur gol, împotriva Franţei.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare