Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a trăit Nicolae Dică victoria FCSB-ului cu Dunajska Streda: ”Sunt lucruri pe care nu poţi să le controlezi”. Ce i-a spus lui Bogan Rusu după înlocuire

Cum a trăit Nicolae Dică victoria FCSB-ului cu Dunajska Streda: ”Sunt lucruri pe care nu poţi să le controlezi”. Ce i-a spus lui Bogan Rusu după înlocuire

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a reuşit să îşi asigure calificarea în play-off-ul Conference League, după ce a învins-o pe Dunajska Streda cu scorul de 1-0 (2-0 la general). Unicul gol al partidei a fost marcat de Andrei Cordea, din reluarea bării lui Bogdan Rusu.

FCSB a reuşit să se califice în premieră în play-off-ul Conference League, după ce a învins-o pe Dunajska Streda cu scorul de 2-0 la general.

Unicul gol al roş-albaştrilor din meciul retur a fost marcat de Andrei Cordea, în urma unei faze frumoase reuşite de Tavi Popescu şi Bogdan Rusu

După fluierul final, Nicolae Dică a dezvăluit ce i-a spus fostului atacant de la Mioveni după ce l-a înlocuit şi a punctat că, în ciuda victoriei, mai este mult de muncă în faţă.

În plus, tehnicianul FCSB-ului a comentat faza inedită cu el în prim plan, când s-a lăsat în genunchi după bara lui Rusu, înainte ca Andrei Cordea să reia în poartă.

Cum a trăit Nicolae Dică victoria FCSB-ului cu Dunajska Streda

Mă bucur că am reuşit să câştigăm, să ne calificăm, era important să ne calificăm cu încă o victorie, să obţinem două victorii din dublă, să îi bucurăm pe suporterii care au venit la stadion, au făcut o atmosferă extraordinară.

Am trăit şi eu momente ca jucător şi antrenor, cât am fost la Steaua (n.r. FCSB), dar în seara aceasta chiar au făcut o atmosferă extraordinară şi mă bucur că au venit alături de echipă.

A rămas în memoria oamenilor cu 'Du-te, Dică', îmi doresc din tot sufletul să reuşim să ajungem în grupe, ar fi bine pentru club şi fotbalul românesc, ca o echipă sau din rezultatele ştiute, să mergem toate trei în grupe. 

Mă bucur şi pentru Mirel că a reuşit să se califice, am riscat, uneori îţi iese, alteori nu, şi eu, şi el am avut încredere în jucătorii pe care îi aveam la dispoziţie, că putem face lucruri frumoase, ni s-a îndeplinit până acum.

Deocamdată obiectivul nu e îndeplinit, trebuie să fim conştienţi că adversarul e dificil. A fost scăriţa lui Rusu şi parcă nu mai intra mingea în poartă, s-a dus în bară, m-am luminat puţin când l-am văzut pe Cordea.

Sunt lucruri pe care nu poţi să le controlezi, bucurii, mă bucur că am reuşit să marcăm din acea fază. Într-adevăr, i-am zis lui Rusu când l-am schimbat că dacă reuşea să aibă aceeaşi execuţie ca în prima repriză, reuşea să marcheze cu o scăriţă.

Dar e important că a făcut-o în prima repriză şi am marcat. Am spus că pentru mine Tavi Popescu e decar, al doilea vârf, îi dau libertate, e un jucător care poate juca în zona centrală.

Mă bucură că pe faza defensivă reuşeşte să facă ce pregătim în antrenamente, de asta îl folosesc în acea poziţie. Cu siguranţă va creşte, e un jucător care se antrenează foarte bine şi are un viitor strălucit în faţă. 

Are personalitate, calitate, poate deveni un lider. Şi eu eram la 22 de ani la FC Argeş, domnul Moldovan mi-a pus banderola de căpitan, erau jucători cu experienţă şi acolo, aşa şi cu Tavi, am considerat să îi dăm banderola, e al doilea căpitan. 

Au venit mulţi jucători în această perioadă, ăsta este rolul meu, să îi aduc cât mai repede la nivelul celorlalţi jucători, să facă ce îmi doresc de la ei”, a declarat Nicolae Dică, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare