Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali plănuieşte o nouă lovitură din Liga 1! Starul unei rivale la podium, ”în negocieri” cu FCSB: ”Nu a făcut deplasarea”

Gigi Becali plănuieşte o nouă lovitură din Liga 1! Starul unei rivale la podium, ”în negocieri” cu FCSB: ”Nu a făcut deplasarea”galerie foto

FCSB

Comentarii

După ce a rezolvat deja venirile lui Bogdan Rusu (32 de ani), David Miculescu (21 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani) şi Marco Dulca (23 de ani) în ultimele două săptămâni, Gigi Becali mai pune la cale un transfer din Liga 1.

Deşi ameninţa că îşi va retrage susţinerea financiară de la FCSB, Gigi Becali şi-a reluat investiţiile importante de la club şi a ”spart banca” pentru a rezolva mai multe transferuri din Liga 1.

Bogdan Rusu, David Miculescu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc şi Marco Dulca au sosit la Bucureşti în ultimele două săptămâni, iar o nouă lovitură din Liga 1 este pusă la cale.

Este vorba despre fotbalistul unei rivale la podium, fotbalist despre care MM Stoica vorbea la superlativ în urmă cu câteva luni, recunoscând că îi place de acesta.

În direct la Prima Sport, moderatorul Vlad Măcicăşan a dezvăluit că FCSB ar fi în negocieri cu Marius Ştefănescu (23 de ani), starul lui Sepsi, motiv pentru care acesta nu ar fi făcut deplasarea în Suedia la returul cu Djurgardens.

Ştefănescu, de la Sepsi, ar fi în negocieri cu FCSB. Ştefănescu care a ajuns şi la echipa naţională. N-a făcut deplasarea în Suedia pentru meciul cu Djurgardens”, a spus Măcicăşan.

Gigi Becali plănuieşte o nouă lovitură din Liga 1

Invitat în studio, Ioan Ovidiu Sabău a comentat posibila venire a acestuia la vicecampioana României, care tocmai şi-a asigurat locul în play-off-ul Conference League, unde va da peste Viking.

E un jucător care a arătat bine în campionatul trecut, mai ales pe final. A fost decisiv pentru Sepsi. El e un jucător tehnic, rapid cu mingea la picior, are execuţii.

Leo Grozavu, care îl ştie foarte bine, spunea că e şi un băiat serios. Ar fi un transfer bun pentru FCSB”, a spus Sabău.

În urma unui sezon de excepţie reuşit la Sfântu Gheorghe, Marius Ştefănescu a fost convocat la echipa naţională şi a apucat să debuteze sub tricolor la ultima acţiune a României.

Ajuns la doar 23 de ani, fotbalistul care poate evolua oriunde în banda stângă a reuşit să însumeze 112 apariţii în tricoul lui Sepsi, în care a marcat 17 goluri şi a livrat 12 pase decisive.

Afla mai multe despre: marius ştefănescu 

viewscnt
Articole similare