Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii unui club au venit la Cluj pentru a îl urmări pe Claudiu Petrila! Cât cere CFR pentru fotbalistul monitorizat la meciul cu Şahtior Soligorsk

Oficialii unui club au venit la Cluj pentru a îl urmări pe Claudiu Petrila! Cât cere CFR pentru fotbalistul monitorizat la meciul cu Şahtior Soligorsk

CFR Cluj

Comentarii

În teren din primul minut al returului cu Şahtior Soligorsk, Claudiu Petrila (21 de ani) are parte de spectatori de lux în Gruia. Oficialii unui club interesat de serviciile sale au venit la Cluj pentru a îl monitoriza pe jucătorul CFR-ului.

În urma unui început modest de sezon, la standardele CFR-ului, echipa pregătită de Dan Petrescu încearcă să spele din ruşinea eliminării din Champions League cu o calificare în grupele Conference League.

Campioana României a suferit o umilinţă istorică împotriva lui Pyunik Erevan, care a declanşat o ”tornadă” de zvonuri în privinţa viitorului lui Dan Petrescu.

Deocamdată însă, ardelenii se luptă pentru a se califica în play-off-ul Conference League iar, joi seara au primit vizita celor de la Şahtior Soligorsk, în returul celui de al treilea tur preliminar al competiţiei.

Claudiu Petrila a fost prezent pe teren încă din primul minut al partidei, după ce a reuşit să îl convingă pe Dan Petrescu de faptul că este unul dintre jucătorii care pot face diferenţa pentru campioană.

Dar ”Bursucul” s-ar putea trezi nevoit să nu se mai bazeze pe acesta: conform Playsport, oficialii unui club interesat de ”tricolorul” mic au fost prezenţi în tribune la meciul cu Soligorsk.

Oficialii unui club au venit la Cluj pentru a îl urmări pe Claudiu Petrila

Ar fi vorba despre conducătorii clubului Al Faisaly, din Arabia Saudită. Aceştia ar fi fost prezenţi în Gruia alături de fostul selecţioner Cosmin Contra, care de abia şi-a încheiat ultima aventură în campionatul saudit.

Oficialii lui Al Faisaly, care s-a clasat pe locul al 14-lea în ultima ediţie a campionatului, ar fi foarte interesaţi de Petrila, motiv pentru care au şi venit până în România pentru a îl monitoriza.

Totuşi, arabii se lovesc de un preţ imens cerut de CFR Cluj pentru ”perla” sa, ardelenii dorind în jur de cinci milioane de euro conform sursei citate, sumă asemănătoare cu cea încasată de Rapid pentru Rareş Ilie.

Aflat de abia la al doilea sezon ca om de bază la prima echipă a CFR-ului, Petrila a reuşit să însumeze, în total, 80 de apariţii în tricoul campioanei, în care a marcat 12 goluri şi a livrat cinci pase decisive.

Afla mai multe despre: claudiu petrila 

viewscnt
Articole similare