Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, ”pe făraş” la CFR Cluj? Anunţul care îl dă de gol pe Nelu Varga: ”Nu am fost fericiţi după eliminare”

Dan Petrescu, ”pe făraş” la CFR Cluj? Anunţul care îl dă de gol pe Nelu Varga: ”Nu am fost fericiţi după eliminare”

CFR Cluj

Comentarii

În ciuda performanţelor reuşite cu CFR Cluj pe parcursul ultimilor cinci ani, Dan Petrescu (54 de ani) ar fi foarte aproape de plecarea din Gruia. Dacă nu va obţine un rezultat pozitiv împotriva lui Şahtior Soligorsk, ”Bursucul” ar urma să fie înlocuit.

CFR Cluj traversează unul dintre cele mai modeste starturi de sezon din ultimii ani, mai ales din punctul de vedere al prestaţiilor jucătorilor pregătiţi de Dan Petrescu.

Deşi sunt ”în grafic” în campionat, ardelenii nu au impresionat împotriva unor formaţii mult mai slab cotate şi s-au făcut realmente de râs în cupele europene.

CFR a fost eliminată de Pyunik Erevan din primul tur preliminar al Champions League, iar apoi nu a reuşit să le învingă pe Inter Club d'Escaldes şi Şahtior Soligorsk în deplasare, în calificările Conference League.

Aceste rezultate au dus la zvonuri cum că Dan Petrescu ar urma să fie înlocuit, zvonuri pe care Nelu Varga le-a negat vehement, spunând că are încredere totală în ”Bursuc”.

Terminaţi cu prostiile! Petrescu va continua la CFR, indiferent de rezultatul returului din seara asta. Am încredere totală în el.

Am pornit împreună la drum şi mergem împreună până la capăt. Ne-am săturat să tot apară astfel de speculaţii în ziua unui meci important.

Sigur, n-am fost fericiţi după eliminarea din Champions League (n.r cu Pyunik). Aşa a vrut Dumnezeu, mergem mai departe.

Reparăm unde considerăm că am greşit. Sunt convins că până la urmă ne vom atinge obiectivul”, a declarat Nelu Varga pentru Playsport.

Dan Petrescu, ”pe făraş” la CFR Cluj?

Interesant este că acelaşi lucru a fost spus şi despre Marius Şumudică în urmă cu un an. Când se zvonea că acesta ar urma să fie înlocuit, CFR a emis un comunicat prin care nega orice astfel de intenţie.

Nouă zile mai târziu, Şumudică era demis, iar Dan Petrescu revenea pe banca tehnică a campioanei României pentru un al treilea mandat.

Înaintea returului din al treilea tur preliminar al Conference League, ”Bursucul” a afirmat, în stilul caracteristic, că îl aşteaptă o misiune incredibil de dificilă.

Vă place întrebarea asta vouă, e favorită cine vrei tu. Normal că e 50-50, a zis şi Mario (n.r. Camora). Dacă aţi văzut meciul tur, nu sunt diferenţe între ei şi noi, nici între Belarus şi România, nici între Armenia şi România, ne-au bătut şi ăia, se poate întâmpla orice.

Micile detalii vor face diferenţa, nu e diferenţă nici de lot, nici de bani, ambele echipe suntla fel de bune, inspiraţia şi norocul vor aduce o calificare”, spunea aceasta.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare