Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În campionat suntem unde vrem să fim”. Camora sună adunarea la CFR Cluj şi în Europa: ”Să nu plângem că avem multe meciuri”

”În campionat suntem unde vrem să fim”. Camora sună adunarea la CFR Cluj şi în Europa: ”Să nu plângem că avem multe meciuri”

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora doreşte să ajungă din nou cu CFR Cluj în grupele unei competiţii europene. În sezonul acesta, unica şansă pentru a realiza obiectivul propus este Conference League, acolo unde campioana României este la un meci distanţă de a se califica în play-off.

CFR Cluj o va întâlni pe Şahtior Soligorsk, joi, de la ora 20:00, în manşa a doua din turul al treilea preliminar al Conference League.

Meciul va porni de la scorul înregistrat în tur, 0-0, iar cele mai importante faze vor fi live text pe orangesport.ro.

În conferinţa de presă dinainte partidei cu formaţia din Belarus, Mario Camora a subliniat că îşi doreşte ca CFR Cluj să redevină şi în competiţiile europene acea echipă care nu dă foarte multe ocazii echipelor adverse.

Camora sună adunarea la CFR Cluj şi în Europa: ”Să nu plângem că avem multe meciuri”

În campionat, Dan Petrescu şi elevii săi o duc bine. După primele patru etape, gruparea din Gruia este lider, cu nouă puncte.

Căpitanul Mario Camora se află în faţa meciului cu numărul 100 pentru CFR Cluj în cupele europene.

Camora şi Deac sunt singurii jucători care au evoluat în absolut toate meciurile din acest sezon pentru echipa clujeană, cu excepţia celui din ultima etapă a Superligii, cu Chindia, ceea ce însumează nouă meciuri (trei în campionat, două în preliminariile Ligii Campionilor, trei în cele ale Conference League şi unul în Supercupa României).

”Un meci foarte important pentru noi, pentru suporteri, club, pe care vrem să îl trecem mai departe, dar o să fie un meci foarte greu. S-a văzut şi în tur, o echipă combativă, agresivă, dar trebuie să redevenim CFR-ul care a fost în competiţiile europene. 

În campionat suntem unde vrem să fim, la locul nostru, dar trebuie să revenim şi în competiţiile europene echipa care dădea puţine şanse la adversar şi trebuie să revenim la acest nivel.

(n.r. ţi-e dor să joci într-o grupă europeană?) Cred că e dor la toată lumea, şi la noi, şi la suporteri, şi la club. Să nu plângem că avem multe meciuri. Dacă avem multe e bine, e semnal că eşti într-o grupă de competiţie europeană.

(n.r. meciul 100 pentru CFR în Europa) Să dăm un cadou o victorie frumoasă la club la meciul 100”, a declarat Camora.

Afla mai multe despre: cfr clujcamora 

viewscnt
Articole similare